ahoj mamičky rada by som vedela či je pohankový napoj dobrý ako nahrada za umele mliečko síce ešte dcerku dojčím no rada by som ukončila dojčenie už mame 2 roky a 4 mesiace .s pohankou sme začali kôli problemomo s kožou . Koža preliečena a vyliečena no dceka mi nechce ine mliečko len pohankove dakujem za rady 🙂 🙂 🙂
Ahoj, ja teda nie som ziadny odbornik, ale moj manzel ma psoriazu od detstva, dost v zlom stave.asi pred styrmi rokmi vysadil vsetky mliecne vyrobky, a ma to o 80% lepsie... takisto dcerka casto mava nadchy, zakazdym ked idem k lekarke,tak odporuci vypustit mliecne vyrobky... no a v umelych mliekach je vacsinou tiez zaklad kravske mlieko,takze asi to kravske mlieko nie je tiez velmi dobre... odkedy muz presiel na sojove mlieko,a my s dcerou takisto, kupujem jej v lekarni doplnok-vapnik z mora,je to bez konzervantov,prirodne, a okrem toho vapnik sa aj zo stravy dostava do tela, nielen z mlieka.... ja osobne od malicka nevypijem pohar mlieka ani nasilu, jogurty nemam velmi rada,jedine tak syry, zlomene som nic nemala, zuby mam sem tam aj zaplombovane,ale tak za kazy u mna moze zas cokolada 🙂
Akurat aj ja rozmyslam prejst zo sojoveho mlieka na pohankove, a ked tvojej dcerke chuti tak urcite bude chutit aj nam🙂)