Pred týždňom sme prešli z Nutrilonu na Babylove. Z nutrilinu nás zapekalo ale z babylove kaka aj štyri krát je to normálne?
Reakcia detí je rôzna to je pravda. My sme menili mlieko 5x kým sme našli to pravé. Nebolo to jednoduché, hnačky, plač aj zapekanie - všetko sme to absolvovali. Treba hladať a skúsať čo bábätku bude vyhovovať najviac. V prípade, že by počas hladalia malo bolesti v brusku my sme pridávali aj kvapky coliprev lebo nas este aj nafukovalo a hnačkovali sme neustále.
Pri každej zmene mlieka trvá istú dobu kým si na nu drobec zvykne. Netreba preto meniť rýchlo...ale počkať čo mu chutí a robí dobre 🙂 ak máte problém s častým kakaním či nadúvaním môžem poradiť, že ja som pridávala kvapky coliprev do mlieka nadúvanie, tráviace ťažkosti aj koliku sme potom spoločne zvládli 🙂
Treba dať sunar premium,my sme na ňom nemali ani raz problémy...odporučila nám ho naša doktorka a sme s ním maximálne spokojný....
hlavne ze mu chuti 🙂 ak máte problém so strávením potravy skuste coliprev. KVapky sa pridavaju do mlieka. Dokazu pomoct pri so spravnym traveni, hnacke aj zapche.
Ak kaká 4x denne tak si este len zvyka na mlieko. To chvilku tra kym si zvykne. Casta zmena mlieka je pre tak male bursko sok. My sme davali aj kvapky coliprev. Ostranil hnacku, bolest bruska aj plac po krmeni.
Case kakanie pri zmene mlieka nie je nic neobyvkle. Ak mas ale pochybnosti skus sa poradit so svojou lekarkou. My sme pri problemoch s kakanim ci bolestou bruska davali pred kojenim malej kvapky coliprev. Tie jej robili dobre. Tak skuste aj vy co vam pomaha.
Je to normal, na kazde mliecko moze dieta reagovat inak. Nam nastastie sadlo uz druhe mliecko, ale poznam maminy, co chodili do lekarne ako na klavir a skusali mlieka po jednom. My sme mali najskor nutrilon a z toho mala dcera koliky. Potom sme presli na hipp a po dvoch dnoch sa jej to upravilo. Hovori sa, ze mlieko treba skusat cca tyzden kym si dieta zvykne a uvidis vysledok, ja som nemala nervy nechat ju tyzden trapit