Je možné použiť výnimočne 1-2 dní mlieko od 6 mes, ak nie je dostupné mlieko od 0-6mes?
Babatko ma necelých 5 mesiacov. Je dojčenie a 2x denne ma prikrm z UM.
Môže bábätku pokračovacie mlieko uškodiť alebo tie 2 dní môžem takto vykryť?
Ahoj za mna ako za laika určite môžeš !!!! My sme akurát prechádzali na dvojku mlieko a išla som porovnávať , lebo som sa niekde Dočítala že 2ka mlieko je slabý odvar prvého . Ja som teda naozaj veľa rozdielov g zložení nenasla , vlastne žiadny . Jedine že má energetickú hodnotu nižšiu ale to naozaj o smiešnu zanedbateľnú hodnotu . Takze zo sedliackeho rozumu 5 mesačnému určite neuškodí .
Samozrejme, uplne kludne… rovnako tak ako mozes nizsie cislo pouzivat aj ked uz je dieta starsie (hlavne co sa tyka 2 a 3). Rozdiel je minimalny, hlavne v energii a pripadne mnozstve vitaminov, mineralov apod. v zmysle ze cim vacsie cislo, tym ich je menej (kedze je predpoklad ze dostava vitaminy z inej stravy).
Ďakujem ženy za rady. Dúfala som v to, lebo som sa pre rátala s objednávkou jednotky a príde mi kuriér s UM 1 až za 2 dní, tak nejako to dovtedy vykryjem 🙂
myslíš, že má babo v sebe kalendár a bude vedieť, že 6 mesiacov má až za 1-2 dni?
Áno, môžeš dať. Je to len mlieko