Je kendamil dobre mlieko? Je plnotučné ostatné mlieka sú nízkotučné, prečo
@helen334 je vyrobene z kravskeho plnotucneho, je tam zachovana najviac ta mliecna chut. Ale nie je to len obycajne kravske mlieko predsa, ale upravene na potreby dietata daneho veku, tej bielkoviny je tam tolko, kolko ma byt. Ak ma dieta alergiu na BKM, tak nesmie ziadne taketo obycajne mlieka, musi specialne. Inak sa s tou bielkovinou stretne. Prave pre toto je dojcenie najviac odporucane, ale aj cez materske mlieko, ak matka konzumuje mliecne vyrobky, sa ta bielkovina dostane do materskeho mlieka a k babatku. V podstatne mensej miere, ale dostane. Ale ked nedojcis, tak dat mu pit nieco musis. Ci uz umele z kravskeho mlieka alebo kozieho, to je na Tebe. Tie bielkoviny sa tam tak ci tak dost podobaju a deti, ktore nesmu BKM, nesmu ani kozie mlieko.
Ja som malemu Kendamil kupila ako dokrm, lebo naozaj chuti lepsie ako ostatne mlieka, ale kym bol maly, vypil mi hocico. Teraz kupujem DM Bio 3-ku, ale pouzivam len na zarobenie kase, ale uz nekojim, ma 19 mesiacov, takze uz robim davno aj z kravskeho mlieka. Striedam podla casu, chuti, nalady.
Ďakujem
neviem, nedokažem poradit, ja som kupovala sunar premium
Hm, moja ma kendamil od 2 mesiacov, už ma teraz 8. Nemali sme s ním absolútne žiadny problém. Sadlo jej hneď. Ale je to individuálne, inému babatku sadnúť nemusí.