Je mlieko Kendamil dobré?

helen334
8. aug 2022

Je kendamil dobre mlieko? Je plnotučné ostatné mlieka sú nízkotučné, prečo

sirka9
8. aug 2022

Hm, moja ma kendamil od 2 mesiacov, už ma teraz 8. Nemali sme s ním absolútne žiadny problém. Sadlo jej hneď. Ale je to individuálne, inému babatku sadnúť nemusí.

beata_k
8. aug 2022

@helen334 Je dobre. Skusila som 3 rozne. Ako jedine chuti ako mlieko.

helen334
autor
8. aug 2022

@beata_k to chutí, ale čo kravska bielkovina, nemalo by sa bábätko od nej chrániť minimálne do roka?

beata_k
8. aug 2022

@helen334 Ci viac alebo menej. Kazde ma mlieko. Z niecoho to vyrobit musia. Teda az na specialne mlieka.

helen334
autor
8. aug 2022

@beata_k každé má kravsku bielkovinu?

beata_k
8. aug 2022

@helen334 Obycajne? Ano. A z coho ich maju vyrobit? Z ryze a soje?

helen334
autor
8. aug 2022

@beata_k nie veď jasné že nie, len že kendamil je čisto kravské tak preto sa pýtam či jej tam nemá nejako viac, ešte keď je aj plnotučné

beata_k
8. aug 2022

@helen334 Tak su aj kozie mlieka. Skus popozerat, ak mas nejaku obaju o zlozenie.

nevenka
8. aug 2022

@helen334 je vyrobene z kravskeho plnotucneho, je tam zachovana najviac ta mliecna chut. Ale nie je to len obycajne kravske mlieko predsa, ale upravene na potreby dietata daneho veku, tej bielkoviny je tam tolko, kolko ma byt. Ak ma dieta alergiu na BKM, tak nesmie ziadne taketo obycajne mlieka, musi specialne. Inak sa s tou bielkovinou stretne. Prave pre toto je dojcenie najviac odporucane, ale aj cez materske mlieko, ak matka konzumuje mliecne vyrobky, sa ta bielkovina dostane do materskeho mlieka a k babatku. V podstatne mensej miere, ale dostane. Ale ked nedojcis, tak dat mu pit nieco musis. Ci uz umele z kravskeho mlieka alebo kozieho, to je na Tebe. Tie bielkoviny sa tam tak ci tak dost podobaju a deti, ktore nesmu BKM, nesmu ani kozie mlieko.
Ja som malemu Kendamil kupila ako dokrm, lebo naozaj chuti lepsie ako ostatne mlieka, ale kym bol maly, vypil mi hocico. Teraz kupujem DM Bio 3-ku, ale pouzivam len na zarobenie kase, ale uz nekojim, ma 19 mesiacov, takze uz robim davno aj z kravskeho mlieka. Striedam podla casu, chuti, nalady.

helen334
autor
8. aug 2022

Ďakujem

mareri
27. aug 2022

neviem, nedokažem poradit, ja som kupovala sunar premium