ahojkte mamicky.pisala som ze kamoskyna mala mala problemy s sunarom,poradili jej hipp,alebo nutrilon,mala ma 21 mwesiacov a je velmi mliekova lenze km jej vobec nechce.Sunar jej teraz zacina robit problemy chcela by vediet ktore mliecko je podla vas lepsie,
treba len skusat kazdemu dietatu sadne a chuti ine mlieko. kazdy ti tu poradi tu "svoju" zarucenu znacku, ale to kamoske nepomoze. Musi ona zistit co malej bude vyhovovat.....
Ťažko ti napísať, ktoré mliečko je pre ňu najlepšie. Niektorá má lepšie skúsenosti s tým mliečkom, druhá zas s iným. Bude musieť nájsť také, ktoré jej sadne. Nebude jej robiť problém a bude jej chutiť. Ja som ti už pred tým odpovedala v predošlom príspevku, ale aj teraz ti napíšem. Nášmu viac chutil Hipp ako Nutrilon.
Mame france lait - velmi som spokojná ... Sestra dáva babylove - tiez sa nestazuje ..zrejme treba len skusit vyskusat ..
treba trosku hladat a odpoved najdes hned....je tu o tom niekolko diskusii......
jednoznacne Hipp
inak kocky, pyta sa konkretne ci Hipp alebo Nutrilon a pisete jej tu o dalsich....
nam napriklad Hipp vobec nesadol, a pripadalo mi to ako sadra a zle sa rozpustalo. ani malemu nechutilo. pekne krasne sme sa vratili k Nutrilonu a ten mu chuti. este aj Sunar mu chutil ale ten sme nevedeli zohnat c.2 HA. A v lekarni mi robi kamoska a tam i odporucila ze z tych hypoalergennych je najviac hypoalergenny prave Nutrilon, potom Beba a zvysne o nicom.
S nasou malinkou to bolo tiez tazke. Najprv sme skusali Bebu ale nesadla jej tak sme skusili France lait ani to jej nesadlo. Bolievalo nas brusko tak nam lekarka odporucila Nutrilon Comfort ale to bolo najhorsie. Taky plac som od nej este nepocula. Skusili sme obycajny Nutrilon a pri nom sme aj ostali. Takze musi len skusat ake mliecko sadne jej malinkej
nam maximalne vyhovuje Hipp 🙂 najprv sme davali Nutrilon, ale nevedela sa z neho vykakat, tak sme presli na Hipp, odvtedy ziadny problem, kazde rano a poobede ma caka plna plienka, uz s tym nemame ziaden problem 😀 nieje vsetko najlepsie, co ide v reklame v telke 😉 a kazde dieta je ine
A co tak skusit rastlinne mlieka? Mandlove je sladucke, ryzove, sojove, makove, ovsene. Su zdravsie a pre telo hodnotnejsie ako umelina.
tak nam Hipp tiez nesadol vsetko mala vyzvracala ale Nutrilon este ani raz 🙂 len ma problem sa vykakat ale ked jej pomozem tak to potom ide jedna radost 🙂
Mojhu synovi nutrilon max.poskodil,a hipp mliecko ho stych problemov s bruskom dostalo,takze unas hipp bio combiotic je na 1 mieste.a nemohla by uz kamoska davat obycajne krabicove ?alebo priamo od kravicky? 😉
ja odporucam nutrilon. aj pediatri mi odporucali vzdy len nutrilon.a to francuzke je vraj najhorsie na trhu.
My papáme HIPP a sme maximálne spokojní 🙂
hipp
Ahoj, treba skúsiť,že ktoré sadne. Nám sunar nesadol, tak sme skúsili nutrilon a sme pri ňom ostali. 🙂
ak moze, nech radsej pokracuje v UM az do troch rokov, kravske obyc. nie je prisposobene detom. A aku znacku, nuz, tak to jej povie jej dieta samotne, lebo od neho zalezi, co mu bude pasovat. Mojim bolo vzdy dost jedno, co som im davala, dokonca aj ci je to MM alebo UM. Myslim, ze obsahom najbohatsie bolo Nutrilon. A neskor, po roku, sme uz davali a davame vacsinou Babylove, skusali aj HIpp (vsetky boli OK), uz nechcem tolko investovat a zda sa mi fajn, aj ked neobsahuje vsetko mozne a nemozne, ma vitaminy, mineraly a mastne kyseliny. Ale uz maju pestru stravu, takze to je OK. Alebo z Rakuska z DM od gittis, tiez Bio, vyjde v rovnakej ceste cez Baby Days ako Babylove a maju ho aj v kategorii od jedneho roka, co Babylove je najvyssi 3 - od 10. mesiaca. Akurat na to nemam ziadne ohlasy, lebo to asi nik nepozna. Ale bude to nieco ako Babylove a hlavne, nevyzmyka penazenku.
Moja kamoška kupovala Hipp, ale vraj Babylove je lacnejší, a takisto dobrý, tak teraz kupuje to.
nasemu kubkovi nutrilon nesadol. dala som mu sunar. ten zvladol v pohode. sara mala zase nutrilon. asi zalezi od dietata k dietatu...
my sme jedli od Hipp kase a Babylove mlieko pijeme no babylove je lacnejsie a chuti ako HIpp
Jednoznacne HIPP..my sme tiez viac vyskusali kym sme nasli co sadlo..a HIPP BIO combiotic pil do 3 rokov..probiotika pomahali velmi, vzdy krasne kakal..oplati sa investovat
my sme boli od narodenia na Nutrilone HA (hypoalerg.), ak ste mamička alergička, alebo manžel, máte nárok do pol roka ho kupovať v lekárni za polovičnú cenu (pediatri ani lekárnici vám to však nepovedia). Po pol roku som chcela vyskúšať obyčajný Nutrilon, keď som si ho pýtala v lekárni, začala mi tam menovať tisíc druhov. Tak som sa poďakovala a odkráčala do DM. Tam som kúpila Babylove a nemáme problém žiadny. Som rada, že mu toto mliečko sadlo, malo by byť BIO 🙂 a nie je ani také otrasne drahé ako Nutrilon. Nám doktorka jednoznačne HIPP zakázala, ani HIPP čaje, absolútne nič od HIPP - nemá s tým dobré skúsenosti. Ale je na každom ako sa zariadi. Treba vyskúšať, každé dieťatko je iné.
Moj maly bol mesiac na MM a potom som rovno dala FraceLait a uplne bez problemov cenovo pristupne.....A ked sa uz bavite o znacke Hipp tak ja som zo zaciatku davala malemu feniklovy caj Hipp a sem-tam som si z neho aj ja dopriala ale potom co bolo no katastrofa,ze mal pomahat no pravy opak tie zaludocne krce co sme mavali obaja to bol strach a hroza.....
Hami , France Lait, Babylove.