Čítala som veľa diskusií a našla som pozitívne ohlasy na tieto mliečka a neviem sa rozhodnúť, ktoré mám dať mojej trojmesačnej dcérke. Sme na nutrilone a je to katastrofa, stále je nesvoja, bolí ju bruško a má problémy s kakaním.
My síce kojíme, ale čo som počula, vraj Beba je dobrá 🙂
Nutrilon, alebo Beba. Sunar zapeka - nie vsetky deti samozrejme, ale nam bnerobil dobre. My sme na nutrilone, dve deti na tom vyrastli.
Ako prvu sme mali bebu ale nas velmi zapekala, potom nutrilon ale tiez hroza maly mal kyselinu nerobil mu dobre momentalne mame nutradefense a to je zatial super 🙂
Hipp je take tazke a mastne mlieko,ostavala po nom mastna flasa.Hami aj Babylove su v pohode,pili sme aj jedno aj druhe-maju takmer rovnaku chut.Skus Babylove,Hami vyraba ta ista firma ako Nutrilon a zlozenie ma len minimalne rozdiely takze je mozne ze by jej tiez robilo problem.
treba skusit, nam nutrilon vyhovuje najviac, vam nie.. kazde babo je ine.. a kazdy i tu napise ine, lebo ma svoje vlastne skusenosti.. musis len skusat co zapasuje vam, drzim palce 😉
Tak ako pise zuzka38 kazdemu nieco ine vyhovuje a zistis len ked skusis. My sme od narodenia boli na Bebe a uplne bez problemu, teraz striedame s Babylove, takze tieto mozem urcite odporucit 😉 Drzim palce nech sa to trochu utrasie.
my sme tiež boli na hami bolelo nas bruško, potom sme prešli na nutrilon a stále sme zvracali, teraz sme na babylove a je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.. 🙂
Ja len mozem odporucit Sunar. To je najlepsie susene mlieko. Zacali sme ho davat od 2 mesiaca lebo som nemohla kojit a velmi dobre mi ho primala vobec ju ani brusko nebolelo. Ine mliecka nepoznam len viem co mi ine Maminky hovoria je Beba je velmi tazka a Nutrilon ze nie je dobry a to Babylove to vobec nepoznam. 😉
tu sa poradiť nedá, týmto sme prechádzali aj my a musela som len skúšať, ale v podstate nám tiež robil zle Nutrilon a jednému chalanovi začalo vyhovovať to mastnejšie Hipp, ale Hipp zmenil receptúru a teraz už to mliečko také nie je a volá sa Hipp Bio Combiotic, no a našťastie sú teraz obaja na BEBE a sme v poriadku a chutí nám
Moje obe deti zo zaciatku boli na Nutrilone,neskor na Sunare ale teraz pri malej som skusila aj Hami aj Babylove-ziadne z tychto jej problemy nerobilo.Teraz ma Babylove a chuti jej.Ale hipp ju zapekal.Kazde dietatko je ine a ine mu chuti alebo mu robi dobre 🙂
Nam nesadol ani nutrilon, ani sunar, ani beba...ostali sme na hami...a druhemu drobcovi vecer na dokrmenie davame tiez a je v pohode...to zavisi od dietatka, nie od mlieka. Moze byt akekolvej najsamlepsie mlieko...ale ak organizmus nechce... 😉
nam zas robila problem jedine Beba... Nutrilon bol v poho, ale aj tak mu najviac chuti Babylove a navyse je najlacnejsie, tak sme ostali pri nom... spokojnost...
Síce neodpovedám priamo na otázku ale moja je na Sun ári nikdy s ním nemala problém ale raz sme mali Hami a nerobilo jej extra dobre taká bola nervózna... Tieďalšie dve sme neskúšali 🙂