Je Kendamil mlieko vhodné pre deti do 1. roka?

lenkacee
22. júl 2020

Ahojte maminy, doteraz sme boli na Beba Comfort 1 a 2,ale prislo mi ze maly ju uz moc nechcel pit, tak som mu na zaklade pozitivnych recenzii ohladom zlozenia aj celkovo zlepsenia niektorych problemov ako ekzemy, koliky a pod. Aj ked my sme nemali, skusila malemu dat. Mam len na zaciatok male balenie, je to zatial ok. Mala som len obavy z kravskeho mlieka, kedze vsade sa pise ze detom min. Do 1 roka sa neodporuca.. Ake mate vy skusenosti od pediatrov a vlastne? Dakujem

renatka1985
22. júl 2020

@lenkacee my sme Kendamil skusali, ale nesadol nam, malemu nechutil, vratili sme sa k bebe optipro comfort. S kravskym mliekom ale nema ziaden problem. A ani nastastie nikdy nemal, my sme doma velmi mliecni, syrovi atd.

lenkacee
autor
22. júl 2020

@renatka1985 vdaka Renatka za nazor. Ak sa mozem opytat preco ste chceli skusit zmenu oproti Bebe? Konzultovali ste to aj s pediatrom? Vdaka

renatka1985
22. júl 2020

@lenkacee nie, nekonzultovali sme, maly nebol nikdy na AR ani H mlieku, tak som nepovazovala za potrebne s nim toto konzultovat. Kendamil sme skusali az po zavedeni prvych prikrmov, vedela som, ze travenie ma v poriadku. Ja som ale maleho 75% kojila a 25% prikrmovala do cca 9 mesiacov, potom sa odstavil uplne. A skusala som prave kvoli tej bielkovine kravskeho mlieka, bolo mi to sympaticke. na Bebe sme prakticky dodnes /22 mesiacov/.

dajana1983
22. júl 2020

@lenkacee veď predsa aj Beba je z kravského mlieka len je odtucnene,kednamil je z plnotučné ho ,aj my ho máme a pekne po ňom priberá.Aj my sme boli na Bebe comfort,len mával často kŕče ,preto sme menili....Hoc kolíky sem tam má,ale myslím že to z mliekom nesuvisi

lenkacee
autor
22. júl 2020

@dajana1983 ahoj, vdaka za info, nedocitala som sa to nikde o Bebe, iba to, ze Kendamil je ako jedine na nasom trhu z plnotucneho kravskeho. A aky nazor maju alebo mali vasi pediatri nan? Co som sa tu docitala, tak bud odhovaraju resp. Odporucia stare zname alebo nekomentuju...

daniela123321
23. júl 2020

@lenkacee Mne malá z Kendamilu vodnato kakala a bolelo ju bruško.

dajana1983
23. júl 2020

@lenkacee ja som to ani tej mojej nepovedala,ona si tuším myslí že stále papa bebu a myslím že je to jedno...u nej tiež je na nástenke Sunar a Beba ,ona dokonca nevedela že Beba má aj Ar formulu😁😁🙊🙊máloktorá vie naozaj že poradiť ,že to má naštudované a niečo o tom aj vie,bohužiaľ .Aj všeobecné u nás mamičiek čo poznám je kendamil neznáme...tiež som ho našla tuná na fórach ,naštudovala som si sama .Vieš každá mama svoje dieťatko pozná najlepšej čo sa istých veci týka,keď viem ze môjmu sedí a prospieva je mi jedno čo na to doktorka...

natalief
23. júl 2020

A mne z beby kakala zelenú vodu a zo Sunaru ju zapieklo a už ma vyše 2mesiacov Kendamil a za mňa parádne mliečko je spokojná dobre jej trávi a pekne kaká 🙂 a krásne vonia a zloženie má super takže za mna veľká spokojnosťme naša doktora povedala že je za nemala snim vôbec problém 🙂 ona neodporúča niaku jednu konkrétnu načku