ahojte zienky, mate skusenost s pl bebilonom a svk nutrilonom? mala mi doteraz vypila na jednu davku bezne 200vku ..odkedy sme presli na bebilon, vypije 150 a viac do nej nedostanem.. vsetky ostatne prikrmy davame rovnako, nic sa nezmenilo...
...mate s tym skusenost? moze byt bebilon sytejsi ako nutrilon? vyraba to predsa jedna spolocnost...niezeby mi to vadilo, len ma to zaujima, ci mate skusenost...
dakujem za vase postrehy...
podľa mňa nie, ide skôr o to že dieťa má obdobie že pije toľko a potom zas toľko.....
teo pil 240 ml v pohode a potom z dňa na deň pije len 210 a viac keď má tak sa s tým len hraje, vyhadzuje fľašku.....ale viem že príde ešte čas keď bude piť opeť 250........
možno sa mýlim ale podľa mňa to jetým....veď popozeraj zloženie......aj to že od akého po aký mesiac je ten bebilon lebo v pl to majú upravené, že možno ak je až do roka a pol nielen do roka ako nutrilon 2 tak je sýtejšie aby deti ktoré pijú neskôr mlieko asi len raz denne aby ich zasýtilo..........ale to len tak uvažujem....asi to pravda nebude..
my pouzivame nutrilon aj bebilon, ked dojde bebilon a prave ho nemam kupim nas nutrilona a nemam pocit zeby bol rozdiel. Raz pije 150, inokedy 120 boli casy ked aj 180 a to vravim ze streidam ako mi pride 😉
ahojte.kde a za kolko kupujete bebiloN dakujem
Bebilon som kupovala od pani z babybazaru. a urcite nieje rozdiel medzi bebilon a nutrilon, lebo je to presne to iste.
hm to je zvlastne.My jeme miesto Hami Bebiko a predtym miesto Beby Nan a nezdal sa mi rozdiel.Zlozenie mali na chlp rovnake no Nutrilon som nemala moznost porovnat