Ahojte 🙂 mám takú otázku, že či je možné to aby infants dophilus plus zapekal bábätko?? Mojej malej ho dávam cca 2 týždne a odvtedy mi nevie kakať jedine len pomocou rúrky. 2-3 dni nekaká. Je na UM Nutrilon omneo comfort 1. Ďakujem za odpovede.
@boglarkaszabova ahoj, ja mam tiez taky pocit ze plusky moju malu zapekaju. Ma 5 rokov, problemy so stolicou ma uz dlhodobo, no akonahle nasadim plusky, cista katastrofa. Prave teraz to riesim ze dnes je to stvrty den co nekaka😓😓
Skusim ich vysadit a uvidim co z toho bude. Ale uz som na nervy😓
@boglarkaszabova
@midori123
a prečo to dávate? Ja som malej dávala keď mala problém že mala dlhodobo takú redsiu stolicu a vtedy jej sa jej to upravilo
@bleblu to odkial mas ze od 5 rokov je pluskovy? Ved ho mozu aj novorodenci. Mala ma 2 mesiace
@boglarkaszabova ja mam pocit, ze je to na krabicke napisane, pozri, volakedy som ho pouzivala a to bez plus bolo na krabucke napisane za pre deti do 5 rokov, a s plus bolo dolu napisane ze od 5 rokov, ale mozno sa mylim
@boglarkaszabova ano to bez plus je pre deti do 5 rokov, a to s plus do 15 rokov, takze ja som pouzivala tie slabsie ked boli taki malicki, ako tvoja, prislo mi to vhodnejsie, ale mozno moze aj tieto neviem
@boglarkaszabova precitaj si tu, dolu https://www.pilulka24.sk/infants-dophilus-60g-p...
@bleblu uz mame zmenene mliecko na sunar expert AR comfort odvtedy uz pekne kaka 🙂🙂🙂
A kolko ma? Lebo infants dophilus plus je az od 5 rokov, to iste ale bez plus je od narodenia, ak sa nemylim. Urcite nezapeja ak berie spravny, nam velmi pomohol