Ahoj včera som. Videla niečo čo ma. Pohoršilo.. Mliecko pre bábätko zarobené vo vode a následne zohrievane v mikrovlnnej rúre... Neviem ci ja nie som zvyknutá alebo sa to takto môže robiť? Ja najprv vodičku zohrejem nie celé mlieko
Pohorsilo? Vzdyt na tom neni nic zle, kazdeho volba, jak pripravuje detem jidlo.
Nie je to najšťastnejšia voľba, ale ak ti dieťa plače od hladu, tak neriešiš. Ja som tiež zohrievala najprv vodu a tak pridala mlieko, ale každý si robí ako uzna sám za vhodné.
Pohoršilo 😄 Ale tak niekoho pohoršuje aj dojčenie 🤱🏼
asi si s dietatom este nebola hospitalizovana v nemocnici. inak by ta to nepohorsilo. sestricky takto detom v nemocnici uplne bezne zohrievaju mlieko.
🙄 zase jedna z kategorie - nemam problem, vyrobim si problem.
Ty si to rob ako chces. A inych nechaj robit ako oni chcu.
Mliecko? Vodicka? 😳🤦 Fakt? No z tohto tvoje dieta bude mat vacsiu traumu, ako z mlieka a vody ohrievanej v mikrovlnke....
Tak ho presne zohrievali aj v pôrodnici. A dieťa sa nesťazovalo 😃
V mikrovlnke by sa nemalo zohrievat materske mlieko, pretoze sa tym nicia probioticke bakterie v nom obsiahnute. Ale, ze ta pohorsuje zohrievanie umeleho mlieka? No asi mas nudu v zivote.
@matkahelka jooj veru veru 🙈🙈🥲
Človek sa pekne opýtal a vy tu riešite zdrobneninu vodička mliečko,
@jane1987 a ešte k tomu neviem kedy sme si potykali pani zlatá 🙂 rozhodne nemám nudu v živote, som prvorodicka stále sa učím stalo napísať že sa to takto obvykle robí a bodka nič viac nič menej..
@elanor a vy ste asi z kategórie nemám čo k tomu povedať ale aj tak si rypnem
Ženy stačilo napísať že je to normálne nič viac som vedieť nechcela, zaujímalo by ma iba ci z toho dieťaťu nemôže byť zle ci tak nie sú zničené vitamíny a podobne. Nudný život mate asi jedine vy ak nemáte čo povedať k tomu ale aj tak píšete.
etiketa na internete ti asi tiez vela nehovori. Potykala si si s kazdym automaticky, v tom momente ako si napisala na net co i len pismenko. Podla etikety slusneho spravania sa na internete si vsetci tykaju.
Nabuduce staci zapnut zdravy rozum a nemusis sa pytat koniny. I ked, koniny na konikovi, asi neslo odolat, ze?
@elanor veľmi si premudrela mali by ti za to platiť
To by bolo super... mozes dat navrh 👍
Aj to je spôsob..nie super zdravý, ale tak ona je mama