Hipp verzus Babylove

verronicka
15. mar 2013

maminky mame 11mes. a chceli by sme prejst z Nutrilonu na ine mlecko. Neviem sa ale rozhodnut medzi Hipp alebo Babylove...dajte skusenosti 🙂 dakujem

iv01
15. mar 2013

babylove je lacne a super, kludne si nan mohla prejst aj skor, usetrila by si kopec penazi

verronicka
autor
15. mar 2013

@iv01 no ved preto sa neviem rozhodnut. babylove-super cena ale nepoznam osobne ziadnu mamicku, ktora by ho pouzivala 🙂 (preto pisem sem) a Hipp - pouziva vela mamiciek z mojho okolia co poznam...a chvalia si 🙂

simonkazga
15. mar 2013

aj my sme hneď po prvej krabici Nutrilonu prešli na Babylove a neviem si vynachváliť. Bruško vôbec nebolí, maličká je spokojná. O tom ani nehovoriac, že Babylove stojí necelých 5€. Vrelo odporúčam vo všeobecnosti značku Babylove. Vyskúšali sme kopec plienok ale na Babylove nemá ani jedna značka, ani Pampers.

hajajanka
15. mar 2013

@verronicka My sme tiez pouzivali Babylove a bolo super. Ale uz dlhu dobu u nas neviem zohnat v ani jednej DM-ke Babylove 3-ku, proste niet jej. Tak sme pred tromi tyzdnami presli na Hipp a to je tiez v pohode. Vyskusali sme aj Hami, tiez bolo o.k.

iv01
15. mar 2013

@verronicka ja som na babylove presla asi po pol roku, ale teraz ak by som nekojila idem rovno na babylove. nutrilon je rovnaky ako vsetky ine mliecka, len ma prehnanu reklamu, preto je drahy, musi tu reklamu predsa niekto zaplatit....

cerez
15. mar 2013

@verronicka Aj my sme prešli z Nutrilonu na Hipp. Odmietal mi Nutrilon, viac sa vylievalo ako zjedlo. Kamarátka mi dala vyskúšať Hipp, ako bude syn reagovať. Zmastil celú flaštičku. Nebolo čo riešiť. Na druhý deň už Hipp bol doma.

lukacovicovaalena
15. mar 2013

aj my sme presli na babylove po roku aj nieco a tiez bolo vsetko ok, potom som zacala kupovat nestle junior a super lebo som nevedela ako dlho sa moze mliecko3 pouzivat kedze to je od uk.10 mesiaca a podla mojho nazoru HIPP je tiez drahe