je tu niekto kto ste davali deťom mlieko od hipp? Chcem sa spýtať ako ste boli spokojní
Syn pije od narodenia doteraz hipp combiotic, ma skoro 3 roky. Miluje ho. Nikdy nebol problém. Dcera pije od narodenia, teraz ma Hipp comfort proti zápche a nafukovaniu.
Aj náš mal hipp praktický od narodenia asi do roka a pol. Aj príjkmy som kupovala hipp, kozmetiku, snacky, kapsičky.... Mne to všetko krásne vonia a chutí 😁
@deni9 aj my sme dávali od cca 5tich mesiacov až do 15 mesiacov bolo to jedine mlieko ktoré malej sadlo
@deni9 syn je od narodenia na UM. Najprv mal Hipp 1 HA kvoli mojej alergii 🙂 po 6m sme presli na Hipp 2ku ale klasicke nie hypoalergenne. Obe mu pekne sadli chutia, nezapekaju. Jedine co mne osobne vadi je, ze Hipp 2ka dost peni… takze penu s lyzickou vyberam lebo maly ju zvykne vypluvat a nechce dopit mlieko 🙂
@060106 akú stolicu máva dcéra prosím vás? Moja na tiež HiPP ha 1 a posledný týždeň alebo dva má do zelená a až 3x denne a nie takú hustú ako na začiatku. Dokonca keď si odgrgne po papani sa jej zvykne trošku vrátiť a vygrcka. Dr nám predpísala HiPP dnes ale antirefluxne. Ďakujem
Mne obe deti boli na Hippe ale dcérka každú druhú dávku vygrckala....prospievala, priberala tak to pediater neriešil...syn ho pekne papkal bez problémov skoro do 1,5 roka....potom už klasika trvanlivé... stolicu mali obaja peknú žltú viackrát za deň ale nikdy nie zelenú...
@kayla_gombosova moc sa ospravedlnujem ale to bolo uz davno a nepametam sa presne ale kakavala pravidelne a mne sa zda ze sem tam aj trosku dozelena dcerka ma uz 16 mesiacov a davame jej cerstve capovane kravske mlieko
@deni9 ano dokrmovali mi dcerku hipkom uz porodnici a potom som v tom pokracovala mala ma uz sest a pol mesiaca a stale davame hipko to hipoalergene ja som snim velmi spokojna a aj dcerenke chuti😊