Hipp Comfort na koliky a grcanie

jajusa85
21. mar 2021

Ahojte, jaa uz sa asi zblaznim... doteraz sme mesiac riesili koliky aby sa malej ulavilo, co sa.ciastocne podarilo po zmene mliecka na hipp comfort. Neplace uz 3 hodiny v kuse ale max do hodinky aj to prerusovane. Pri tomto.mliecku nam ale zacala viac grckat. Nebol to nejaky extrem, grcla par kvapiek 2 , 3 x do dna. No ale posledne 2 dni hadze sable na pol metra od seba, pomaly po kazdom jedle skoro vsetko vyvracia. Pri jedke sa kruti, place, vypluva flasu, potom cuca jak blazon. Hrozne vela stikuta a je nekludna. Cim dalej tum viac mam pocit ze sa jedna o reflux. Mate s tym niekto prosim podobnu skusenost? Dakujem za rady

tehotna40
21. mar 2021

Ahoj @jajusa85 ,naša toto nerobí,sem tam vygrcne ale tak 2x denne a nie veľa ale to je u deticiek normálne, určite sa spýtaj dr ,môže ísť o reflux alebo nejaký iný problém. Dávaj ju spinkať na vyvýšené, sú také kliny do postieľky alebo stačí podložiť nohy postieľky niečím. Som smutná ze mate stále problém.

jajusa85
autor
21. mar 2021

@tehotna40 ani nehovor zase prebdena noc za mnou 🙈🤷‍♀️ si zlata ze s nami citis. Skusila som jej dat do toho mliecka ten nutrilon na zahustenie rano, negrcla a spala 3 a pol hodiny, teraz jedla po 4 hodinach druhy krat a zatial tiez v pohode. Uvidim no. Zajtra pojdem k detskej rano s nou ze co nam povie na to. Ten klinovy vankus pouzivame a je oravda ze v postielke sa este nedogrckaka. Musim ho dat aj do kocika lebo tam vcera druhy krat. Viem ze maju maminy horsie problemy, ze im deti placu den noc a hrcaju na dva metre, som rada ze u nas to neni take zle, mala je dobrucka, smeje sa, vykrikuje, len ja mam hrozne starosti. No sa hovori ze prve dieta rodicia moc prezivaju 🙈😂

tehotna40
21. mar 2021

@jajusa85 jasne chápem, opatrne s tým zahustovanim aby zasa nemala zápchu. Opýtaj sa dr aj ci môžeš takto miešať tie mliečka. Daj potom vedieť.

jajusa85
autor
21. mar 2021

@tehotna40 jo zistim a dam vediet. Zahustujem len polovicnou davkou. Dufam ze to neskonci tak ze budeme zase musiet zmenit mlieko :(

jajusa85
autor
28. mar 2021

@tehotna40 ahoj tak pytala som sa detskej a je to ok, moem to miesat. To zapecenie sme mali take ciastocne, nemala tvrde ale take ako plastelina, davam jej len stvrtku tej naberacky. Negrcka, kaka pekne 2 x denne a odkedy saoteplilo sme stale vonku aj 8 hodin denne a ona mi stale spi 🤷‍♀️. Naucila sa aj na dudlik a odvtedy mi zaspi aj sama v postielke a aj tie koliky posledne dni lepsie trosku. Vcera plakala len 5 minut.

jajusa85
autor
28. mar 2021

@tehotna40 a aj stolicu uz ma zltucku 👌

nikoll1234567
30. mar 2021

Aj nas take mal, vsetko preslo same, ale bolo to teda na nervy, plakal aj v noci kvoli refluxu, polohovali sme ked spinkal, odgrgaval a asi sme vyskusali vsetko mozne no teraz odstupom casu mam pocit ze to preslo same, vyrastol z toho. Ked zacnes s prikrmami, bude to urcite lepsie

jajusa85
autor
30. mar 2021

@nikoll1234567 dakujem, ja to nechcem zakriknut ale lepsi sa nam to.