Ahojte, jaa uz sa asi zblaznim... doteraz sme mesiac riesili koliky aby sa malej ulavilo, co sa.ciastocne podarilo po zmene mliecka na hipp comfort. Neplace uz 3 hodiny v kuse ale max do hodinky aj to prerusovane. Pri tomto.mliecku nam ale zacala viac grckat. Nebol to nejaky extrem, grcla par kvapiek 2 , 3 x do dna. No ale posledne 2 dni hadze sable na pol metra od seba, pomaly po kazdom jedle skoro vsetko vyvracia. Pri jedke sa kruti, place, vypluva flasu, potom cuca jak blazon. Hrozne vela stikuta a je nekludna. Cim dalej tum viac mam pocit ze sa jedna o reflux. Mate s tym niekto prosim podobnu skusenost? Dakujem za rady
@tehotna40 ani nehovor zase prebdena noc za mnou 🙈🤷♀️ si zlata ze s nami citis. Skusila som jej dat do toho mliecka ten nutrilon na zahustenie rano, negrcla a spala 3 a pol hodiny, teraz jedla po 4 hodinach druhy krat a zatial tiez v pohode. Uvidim no. Zajtra pojdem k detskej rano s nou ze co nam povie na to. Ten klinovy vankus pouzivame a je oravda ze v postielke sa este nedogrckaka. Musim ho dat aj do kocika lebo tam vcera druhy krat. Viem ze maju maminy horsie problemy, ze im deti placu den noc a hrcaju na dva metre, som rada ze u nas to neni take zle, mala je dobrucka, smeje sa, vykrikuje, len ja mam hrozne starosti. No sa hovori ze prve dieta rodicia moc prezivaju 🙈😂
@tehotna40 ahoj tak pytala som sa detskej a je to ok, moem to miesat. To zapecenie sme mali take ciastocne, nemala tvrde ale take ako plastelina, davam jej len stvrtku tej naberacky. Negrcka, kaka pekne 2 x denne a odkedy saoteplilo sme stale vonku aj 8 hodin denne a ona mi stale spi 🤷♀️. Naucila sa aj na dudlik a odvtedy mi zaspi aj sama v postielke a aj tie koliky posledne dni lepsie trosku. Vcera plakala len 5 minut.
Aj nas take mal, vsetko preslo same, ale bolo to teda na nervy, plakal aj v noci kvoli refluxu, polohovali sme ked spinkal, odgrgaval a asi sme vyskusali vsetko mozne no teraz odstupom casu mam pocit ze to preslo same, vyrastol z toho. Ked zacnes s prikrmami, bude to urcite lepsie
@nikoll1234567 dakujem, ja to nechcem zakriknut ale lepsi sa nam to.
Ahoj @jajusa85 ,naša toto nerobí,sem tam vygrcne ale tak 2x denne a nie veľa ale to je u deticiek normálne, určite sa spýtaj dr ,môže ísť o reflux alebo nejaký iný problém. Dávaj ju spinkať na vyvýšené, sú také kliny do postieľky alebo stačí podložiť nohy postieľky niečím. Som smutná ze mate stále problém.