Ahojte, mám strašnú dilemu...
Mala má mesiac a pól, kojila som bohužiaľ len mesiac....
Začali sme s UM ,beba nesadla, tak sme prešli na sunar a mám pocit že ju zapeka, nevie sa vykakat a strašne place.
Kaka tak raz za deň.
Chcela som prejsť na hipp combiotik nakoľko som o ňom citala väčšinou len dobre recenzie.
Len sa strašne bojím dať dcérke už tretie mliecko, nemôže sa niečo stat?
Chcem aby sa už normálne vykakala, je mi Jej sttasne ľúto...
Samozrejme budem toto konzultovať aj s dr, len má tento týždeň dovolenku...
Ďakujem za vaše názory ❤️🙏🏽
@nina004 skúsim dať tomu týždeň, ak to neprejde prejdeme na ten hipp. Ďakujem za skúsenosť
Nie je zač. Snáď vám zmena tiež pomôže. ;)
My sme mali hipp a žiadne problémy s nim.
@tara42 ďakujem, čítam veľa fór kde píšu že keď prešli na hipp nemali žiadne problémy. Pochybujem že sa to zlepší takze aj my prejdeme na hipp.
Ďakujem 🙂
Hipp bolo asi 4te mlieko ktoré sadlo.
Ja dokrmujem Hipp a som velmi spokojna, tiez som menila predchadzajuce mlieko a naozaj rozdiel bol velmi rychlo vidiet, zvykol si hned, problemy ziadne 🙂
Nam Hipp napr.nesadlo. zelena riedka stolica.. po mesiaci sme menili za ine
My sme na Hipp od narodenia 🙂 najprv HA teraz klasicky Combiotic. Syn nema problemy- ziadne koliky, zapchy, hnacky, alergie nanho 🙂 neviem porovnat s inymi mliekami nakolko sme to neskusali ale ak malej to co mate nerobi dobre tak to zmente 🙂 ale treba skusat aspon tyzden, aby nemala problem z toho ze jej casto menite mliecko 🙂 drzim palce 💪🏻
Hipp sme mali, ale robili sa hrudky., Sunar krajšie vonia, chutovo je prijemnejši
Môjmu malému tiež Beba nesadla, tak sme prešli na HiPP a je na ňom doteraz,už má rok. Zmenu som na ňom videla už behom chvíľky. Ale odporúča sa meniť mlieko až po 3-4 týždňoch,aby si malo bruško šancu zvyknúť a niekedy nepomôže ani to. Tráviaci sústava sa detičkám do troch mesiacov stále vyvíja.