Ahojte maminy chcem sa spýtať,ktoré máte skúsenosti s mliekom HiPP bio combiotik 1 užívame od narodenia nakoľko sa mi nerozbehlo kojenie ,ale máme 2 týždne a malý nevydrží ani dve hodky po dávke stále plače myslíte že je preňho slabé
Rozmýšľam skúsiť Sunar complex 1
Máte niektorá skúsenosti ďakujem
Daj mu jest ked si pyta, nie podla hodiniek 😉
Aj moja papala HiPP, bolo to pre ňu najlepšie mliečko (mala Bebu a zapekalo ju), keď bola hladná dala som aj skôr a bola spokojná
Tak v prvom rade mu treba zvysit davku alebo ho krmit castejsie (nemusis ho striktne krmit len po 3h, ak vyzaduje a toleruje aj castejsie krmenie). Zmena mlieka je posledna moznost a ze by pomohla k nasyteniu, to neviem.
Mali sme prve nutrilon, ten úplne bol slabý stále bol hladný nestačil mu, ešte mu aj nesadol, potom lekár nám predpísal hipp ale po ňom stále tiež nebol nasýtený a ešte aj z neho vracal. Tak nakoniec sme skončili na sunare a ten mu naozaj sadol. Zasýtil ho, nevracal a ani bolesti bruška nemal.
Dcéra moja mala zasa tiež prvý nutrilon ten bol v pohode pre ňu ale potom mali výpadok tak sme prešli na sunar a tiež ho mala celú dobu 🙂
Je to normálne, ked je hladne, spravis mlieko, nemusis čakať, kym odbiju 3 hodiny.
Na krabici je aj uvedené, že sa davkuje podľa potreby ako materské mlieko. Prve tri mesiace sa deti len kŕmia. Pokiaľ mlieko sedí, brucho neboli, tak nemeniť.