HiPP Combiotik

10. sep 2024

Ahojte maminy chcem sa spýtať,ktoré máte skúsenosti s mliekom HiPP bio combiotik 1 užívame od narodenia nakoľko sa mi nerozbehlo kojenie ,ale máme 2 týždne a malý nevydrží ani dve hodky po dávke stále plače myslíte že je preňho slabé
Rozmýšľam skúsiť Sunar complex 1
Máte niektorá skúsenosti ďakujem

mia_von_prag
10. sep 2024

Je to normálne, ked je hladne, spravis mlieko, nemusis čakať, kym odbiju 3 hodiny.
Na krabici je aj uvedené, že sa davkuje podľa potreby ako materské mlieko. Prve tri mesiace sa deti len kŕmia. Pokiaľ mlieko sedí, brucho neboli, tak nemeniť.

tinalia
10. sep 2024

Daj mu jest ked si pyta, nie podla hodiniek 😉

michaela412
10. sep 2024

Aj moja papala HiPP, bolo to pre ňu najlepšie mliečko (mala Bebu a zapekalo ju), keď bola hladná dala som aj skôr a bola spokojná

anavixy
10. sep 2024

Tak v prvom rade mu treba zvysit davku alebo ho krmit castejsie (nemusis ho striktne krmit len po 3h, ak vyzaduje a toleruje aj castejsie krmenie). Zmena mlieka je posledna moznost a ze by pomohla k nasyteniu, to neviem.

noami12
10. sep 2024

Mali sme prve nutrilon, ten úplne bol slabý stále bol hladný nestačil mu, ešte mu aj nesadol, potom lekár nám predpísal hipp ale po ňom stále tiež nebol nasýtený a ešte aj z neho vracal. Tak nakoniec sme skončili na sunare a ten mu naozaj sadol. Zasýtil ho, nevracal a ani bolesti bruška nemal.
Dcéra moja mala zasa tiež prvý nutrilon ten bol v pohode pre ňu ale potom mali výpadok tak sme prešli na sunar a tiež ho mala celú dobu 🙂