Hipp bio combiotic aleboNutrilon Profutura

blackwidow123
19. feb 2019

Zdravim cgcela by som sa opytat o radu pri rozhodovani o zmene mliecka z beby sensitive po ktorej syncek (3mesiace ma ) grcka a je neookojny , rozhofujem sa medzi tymito dvoma znackaami sko mesacny mal nutrilon omneo pretoze ma citlive travenie ale vygrckaval dost vela a beba mi je nesympatickq . Hipp je bio a vraj aj na citlive travenie a nutrilon profutura ma vyborne zlozenie . Mate skusenosti , ktore by ste mi poradili ? AR isto nie uz sme skusali a negrckal ale bol nepokojne nafuknuty . 🙂 pripadnenazor na HAMI, HUMANA , ?

sonicka19983
19. feb 2019

Moja mala papala od narodenia Hipp Bio Combiotik a nemusela som vobec menit, sem tam vygrcla ale to skor ked bola este plna a nestihla predchadzajucu davku stravit..brusko ani nic ju nebolelo..my sme boli spokojni...pila do roka a pol aj v noci a potom uz iba nadranom a cez den a potom uz iba rano...myslim ale ze to musite skusit sama a uvidite...kazde babo je ine, inak zareaguje..

zuzipolo
19. feb 2019

@blackwidow123 ahoj,my máme výbornú skúsenosť s HiPP,nastali oveľa miernejšie koliky,občas niečo málo vygrcala ale to je vraj bežné,potom uz vôbec negrckala..Nutrilon nás neskutočne zapekal,takže nikdy viac..

a_da99
14. máj 2019

@blackwidow123 ako si sa nakoniec rozhodla? My sme mali Nutrilon Profutura a tak malú začalo zapekat že jej hrozil výplach čriev. Na pohotovosti jej dali čípok a vyšlo to z nej až o 4 hodiny!!! Skoro dostala pruh kym to vytlačila. Uplna katastrofa...akurát sme nasadili Hipp tak sa modlim aby sadol 😓 Predtým sme mali len nutrilonu. klasicky, potom bezlaktozovy, nakoniec profutura...ale za mna Nutrilon NIKDY VIAC!!!! 🤮🤮🤮