Hami citlivé bruško proti nafukovaniu

selby22222
29. okt 2014

ZDRAVIM VAS CHCEM SA SPYTAT KTO MA SKUSENOST STYMTO MLIECKOM JA SOM VYSKUSALA TOLKO MLIEK ZE AZ TOTO ZAPASOVALO MOJMU MALEMU ALE UZ JE PROBLEM HO ZOHNAT NEVIETE NAHODOU CO SA DEJE NESTAHUJU HO Z TRHU ??? DAKUJEM ZA ODPOVEDE

kristina39
29. okt 2014

Ahoj..ja som ho kupovala DM drogerii a vzdy ho tam mali...a u nas v tescu je ho dost tak neviem mozno im len dosli zasoby alebo tolko neobjednavaju ked sa im to moc nemina...

lusily
29. okt 2014

@selby22222 aj v lekárňach ho mávajú

selby22222
autor
29. okt 2014

@lusily ja som pochodila lekarne tesco dm uz ho nemaju len dvojku a v lekarni muzovi povedali ze ho mozno stahuju tak som si ho objednala z netu zatial mu davam proti kolikam ale neni dobre ze mu striedam mlieko ale ked ine nemali co som mala robit ale aj tak mu nerobi dobre stale sa mi sponuje tak uz sa neviem dockat kedy mi pride to proti nafukovaniu 🙂

lusily
30. okt 2014

@selby22222 tak dobre, že ste zohnali na nete a malému sa uľaví, nevedela som, že je teraz taký problém ho zohnať. My sme dávali Hami citlivé bruško proti grckaniu a nebol problém ho vtedy kúpiť v lekárni, v Tescu, v DM, mali ho prakticky všade.

selby22222
autor
31. okt 2014

tieto proti grckaniu proti kolikam je dostat len je problem zohnat to proti nafukovaniu neviem preco a malemu davam proti kolikam no ale strasne krce ma stoho tak cakam kedy mi uz pride to proti nafukovaniu

mlieka_hami_miriam
31. okt 2014

@selby22222 Milá mamička, nebojte sa, mliečko Hami proti nafukovaniu sa nesťahuje a malo by byť normálne k dostaniu 🙂

selby22222
autor
31. okt 2014

@mlieka_hami_miriam a preco ho uz ani v lekarnach nemozem zohnat vsade nam povedali ze vymyslaju asi novy druh alebo ze ho vylepsuju unaqs v meste ci tesco ci dm ci lekarne vsade boli dopredane