Krasny večer.
Prosím vás, sme rodina alergikov malinka papa mliečko obyčajne UM, ale doktorka káže prejsť na HA, nakoľko sa mala vysypava ekzémova je tak isto ako ja za mlada.
Som silna alergicka, moja matka astmatička
Nezlepsuje sa malinka práve naopak, cele telíčko ju svrbi. Chuda moje.
A mame skúsiť najskor ktoré HYPOALERGENNE mlieko jej sadne viete mi napísať skúsenosti s určitymi značkami?
Samozrejme kazde babo inak reaguje ale neviem sa rozhodnúť.
Bola navrhnutá nam beba HA.
Diky moc
@livka_ waaaw od srdca a veľmi dobre 👍 tu snáď už ani nie je čo viac napísať... presne, už si mala mať pixlu doma. ak po týždni nesadne skús iné HA. môj mal nutrilon. veľa báb bude odporúča hipp combiotik - môj mal po 1 dni takú zlú noc, že na druhý deň som ho už nedala 😒 a vrátil sa opäť k nutrilonu.
@livka_ pardon, ale asi som zabudla napísať, ze pediatricka práve nutrilon predpísala najskôr, ten nas zapekal na počudovanie. Potom sunar, ale ten absolútne.
Ze tieto mliečka, treba skrz takýto silný alergický prípad vyskúšať, ktoré malej sadne nám bola navrhnutá beba ha, napríklad. Ze treba každé mliečko vyskúšať, nie vrhnut podla seba🤷🏼♀️🙂
Mier, myslím to v dobrom. Ze ci tu su nejakí silni alergici, ktorý majú skúsenosti s mliečkami. Pretoze, som v tomto novačik, dlhšie som ani nevedela ze co su HA mliečka.
Tak pardon, ze som vás zhrozila😊🤷🏼♀️
@zuzanka.zuzu ďakujem za názor 🙂🙏🏻
Smiem sa spýtať a dôvod zmeny nutrilonu na hipp? Ked Ste sa k nemu opäť vrátila? Len odporúčanie druhých, alebo mal i ťažkosti popri nutrilone?
Ja som nutrilonu i sunaru dala dlhšiu šancu a neuveriteľne mu nesadli. Doteraz nevedela co su koliky, hnacky a zo sunaru grcka a zapeka zas, skoro ju roztrhlo chúďa
My sme mali bebu ha1 a uplne zle. Zapekala. Krce plac bolesti. Beba sla do kosa kupili sme vyssie spominane Hip ha1 a pokoj. A uz sme na hipp ha2 🙂
my ideme od tohto tyzdna tiez na mlieko HA a nam povedala pediatricka ze najskor nam predpise sunar, lebo vraj s beba ha zapeka strasne a nutrilon mozno nedostane aj ked teraz ma nutrilon a chceli sme ten skusit ci mu sadne. V lekarni ho maju len musia vraj kod pod ktorym ho prepise pediatricka pozriet ci nam ho mozu objendat....ale celkovo ze vraj je nejaky problem s dostupnostou umelych mliek na predpis aj ked neviem co je na tom pravda
My sme sa našli až pri Loulouke kozom mlieku. Dovtedy malého zapekalo, mal reflux a silný ekzém. Aj ja som silná alergicka. Loulouka ja organické bio mlieko, skúste 😉
Hipp HA od prveho dna. Nebol problem s predpisanim, dostupnostou, maly bol spokojny 🙂
@patriciaem dobry den.a nieje to problem alebo zle ze neobsahuje taurin?
@innaa dobry den 🙂 neriesila som to vobec. Maly take mliecko dostal uz v porodnici, robilo mu dobre tak som ho nemenila. Opytajte sa skor lekarky
Mamicka, na toto je pediater... o com chces pre pana jana debatit? ked ti tu napiseme ze kup homeopaticku vodu ha, kupis ju, pretoze "nase" deti ju dobre znasaju? Ak bola pediatrickou navrhnuta beba, ja by som pocuvla lekarku a prv skusila tu bebu. V com sa nevies rozhodnut? Hned cestou od pediatricky by som v kociari uz niesla pixlu domov na skus. Ked chces experimentovat, sprobuj vsetky znacky druhu ha dat malej a uvidis ktore sadne... a aj to mixovanie znaciek je lepsie riesenie ako rozhodovat sa na zaklade subjektivnych skusenosti.. nechapem to dnesne spochybnovanie lekarskych postupov, zvlast ked ona pozna vasu rodinnu anamnezu