Grckanie po mliečku

7. feb 2024

Ahojte. Maličký má 3 týždne. Pije mliečko hipp combiotik 1. Nekojim ho, pretože husto po mojom mlieku vracal a bolievalo ho brucho. Proste to bolo trápenie preňho aj pre mňa. V pondelok aj v utorok grckal hlieny. Kycha a mal aj soplik, tak to prikladám tomu. No dnes po každom kŕmení si vyvracia nestrávené mlieko. Vodové. Aj pol hodinu po jedení. Leží a vyteka mu. Vybiehalo mu aj predtým už. Dávam mu 60ml. Niekedy vypije 90. Je normálne, ze mu vybehuje to mlieko? Ja som myslela, že umelé by sa mu malo v žalúdku udržať.
Je to moje prvé bábätko, tak neviem čo je normálne a čo nie.

pininka1
7. feb 2024

No môže mať reflux a tým ze ma aj sopliky dráždi ho to viac. Určite polohovat, dávať hlavičku vyššie, neviem ci spi v postieľke ale ak áno, aj matrac podložiť aby hlavička bola vyššie ako nôžky.

cookie29
7. feb 2024

je to smutne citat... preco by sa umele malo v zaludku udrzat lepsie ako MM, ktore je prisposobene dietatku? Ak ma dietatko reflux, je jedno ci MM alebo komercny preparat... moze byt chore ale moze byt reflux? A zvycajne sa reflux prejavuje zvracanim prudom pri MM. Treba skor ist tymto smerom. Ak je reflux, moze byt mechanicky - nezatvara dobre "klapka" lebo je este nezrela, co je zvycajne castejsie u chlapcekov ako u dievcatiek, alebo moze mat napriklad alergiu na BKM a vtedy treba mliecko bez BKM. V zavislosti od toho su rozne riesenia....

autor
7. feb 2024

Ďakujem. Hlavičku má stále podloženú. Aj býva často len na boku. Teraz vraciam husto