Ahojte , prosim poraďte mi lebo ja uz neviem co mam robit.V pondelok sme mali 7 tyzdnov ,papame UM. Najprv sme mali Bebu HA1 malinka s nej tazsie kakala a bolelo ju brusko ,minuly tyzden zacala grckat po každom napapani , aj ked si odgrgla tak nieco vyvrátila ,niekedy menej niekedy viac. V nedelu som sa rozhodla zmenit mliecko ,presli sme na Nutrilon HA, no grckanie stale trva ,vcera sme boli u doktorky a ta povedala ze to je normalne. No mne sa to ako normalne nezda, malinkej nic ine neni ,ani neplače ani nic, je to usmievavé babo. Poraďte co mam robit a s coho to moze byt.Dakujem
@barborag17 treba zahustiť mlieko, slúži na to NUTRITON, kúpiš normálne v lekárni. Ak by si skúšala tak nedávaj také dávkovanie ako je písané lebo mlieko bude moc husté, ja som dávala asi pol odmerky na 180ml. Môjmu malému to pri grckani pomohlo
Ahoj, ak grcká len hneď po napapaní, môže ísť o reflux. Rieši sa to buď antirefluxnými mliekami, pri závažnejšej forme. Deťom klapka v žalúdku ešte nepracuje dobre, ale časom sa to lepší. Keď dopapá, drž ju v zvislej polohe dlhšie a nedávaj hneď ľahnúť a dbaj na odgrnutie. Ak by sa ti však niečo nezdalo, navštív lekára. ;)