Grckanie 7-týždňového pri UM, čo mám robiť?

barborag17
24. okt 2019

Ahojte , prosim poraďte mi lebo ja uz neviem co mam robit.V pondelok sme mali 7 tyzdnov ,papame UM. Najprv sme mali Bebu HA1 malinka s nej tazsie kakala a bolelo ju brusko ,minuly tyzden zacala grckat po každom napapani , aj ked si odgrgla tak nieco vyvrátila ,niekedy menej niekedy viac. V nedelu som sa rozhodla zmenit mliecko ,presli sme na Nutrilon HA, no grckanie stale trva ,vcera sme boli u doktorky a ta povedala ze to je normalne. No mne sa to ako normalne nezda, malinkej nic ine neni ,ani neplače ani nic, je to usmievavé babo. Poraďte co mam robit a s coho to moze byt.Dakujem

1artemis1
24. okt 2019

Ahoj, ak grcká len hneď po napapaní, môže ísť o reflux. Rieši sa to buď antirefluxnými mliekami, pri závažnejšej forme. Deťom klapka v žalúdku ešte nepracuje dobre, ale časom sa to lepší. Keď dopapá, drž ju v zvislej polohe dlhšie a nedávaj hneď ľahnúť a dbaj na odgrnutie. Ak by sa ti však niečo nezdalo, navštív lekára. ;)

nikpa
24. okt 2019

@barborag17 treba zahustiť mlieko, slúži na to NUTRITON, kúpiš normálne v lekárni. Ak by si skúšala tak nedávaj také dávkovanie ako je písané lebo mlieko bude moc husté, ja som dávala asi pol odmerky na 180ml. Môjmu malému to pri grckani pomohlo