ahojte mamicky... nemate nahodou niektora z vas skusenosti s francuzkym mlieckom FRANCE LAIT?? moju 8 tyzdnovu dcerku krmim nutrilonom Anti-Colics a paradoxne ju zapchava....tak isto ako aj Nutrilon 1... neskusali ste to francuzke mliecko? dakujem
My sme mali FL ...max spokojnost...ani upchavanie ani prehananie....
ahoj aj ja mam France lait a žiadny problém ...
@yamee17 zabralo vam to francuzske mlieko??? ja riesim podobny problem a pediatricka nam odporucila toto mlieko.....
u nas francuzske mliecko bolo super len ked sme boli v poradni nam ho doktorka zakazala ze nieje dobre pre deti...tak sme kupili sunar defence a s toho sme zvrackali,kupili sme sunar aj s toho a mala bola po hodne hladna chcem sa vratit spat ku farncuzskemu ale ked mam aj obavy ze ci ozaj je take zle.no pre malu bolo vyhovujuce aj stolicu mala ani nezvrackala a vydrzala spinkat aj 5 hodin...tak neviem co mam robit preco by malo byt nevyhovujuce?ak viete poradte mi dakujem
@nana177 ahoj, tak to som zvedavá čo mne povie lekárka... aj ja dávam malej France Lait a žiadny problém...
yamee17 mala som presne ten isty problem,pili sme Nutrilon ale uz nikdy viac.Malinky plakal,nemal stolicu pravidelne,davala som mu do mliecka aj odvar z ovsenych vlociek,trochu to pomohlo ale nic moc,no a tak sme zmenili mliecko.France lait je fakt super,malinky je stale usmievavy,stolicu ma pravidelnu,niekedy aj dvakrat do dna a v noci mi spava od pol desiatej do rana do siedmej a mame len 3 mesisace,Malinky je uplny polkad a france lait chuti aj mne 🙂
yamee17 mala som presne ten isty problem,pili sme Nutrilon ale uz nikdy viac.Malinky plakal,nemal stolicu pravidelne a maval zapchu,davala som mu do mliecka aj odvar z ovsenych vlociek,trochu to pomohlo ale nic moc,no a tak sme zmenili mliecko.France lait je fakt super,malinky je stale usmievavy,stolicu ma pravidelnu,niekedy aj dvakrat do dna a v noci mi spava od pol desiatej do rana do siedmej a mame len 3 mesisace,Malinky je uplny polkad a france lait chuti aj mne 🙂
jej dievcence ste ma potesili .som rada ze aspon takto ma povzbudite lebo fakt som si myslela ze robim niec zle ked jej davam to mliecko ....ale ked som bola dnes v lekarni tak ta pani zdravotnicka mi povedala aby som sa nebala jej deti vyrastli na tomto mliecku a doktorka ma robit propagaciu inych mliecok co niesu ani tie najlepsie ale ona ma s toho provizie tak mi inak nemoze povedat...dakujem vam🙂
@veronikani pitali ste sa u doktorky?🙂co vam povedala?dakujeeeem🙂
@nana177 zajtra máme poradňu, tak napíšem potom. Moja mamina je zdravotná sestrička u pediatra a tiež hovorila že oni propagujú ,,iné,, mlieka lebo niečo z toho majú ...
@nana177 takže boli sme v poradni a lekárka nič nehovorila na mlieko 🙂 budem jej ho dávať naďalej ...
Naša doktorka nič na to nehovorila, že dávame francúzske mliečko. Dávala som ho aj prvorodenej, tá už má 7 rokov a dávam ho aj teraz malinkej a som s ním spokojná. Prespí celú noc, čo je super a stolica bez problémov. 🙂
@yamee17 Ahoj ja som dávala mojej 7 týždovej dcérke francuzske mliekom, vtedy mala asi 4 týždne a mala s toho taku tuhšiu stolicu, a nechutilo jej tak som prešla na sunár a ten je úplne v poriadku aj jej chutí, ale moja švagrina dávala dcére len to francúzske a nemala žiadny problém, treba skúsiť, lebo každé dieťatko je iné.
Dakujem VAm babiky za odpovede ste zlate...
ahoj ja som tiež vybrala pre svoju vnučku toto mliečko a dávala som ho ešte svojej dcére, sme s ním spokojné, lebo maličká má pravidelnú stolicu a ani nezvracia, ale v noci vydrží len tri, štyri hodinky.. 😉
Francuzke mlieko 1,2,3 za 5.20eur kus ak mate zaujem napiste IP
Ja som davala klasicky nutrilon mala sa mi budila vnoci len raz (mane styri mesiace) a kvoli cene som presla na france lait odporucali mi ho aj ze dobre chuti a je hnusne a mala sa mi budi odkedy ho davam asi 6krat na papanie !!!!! Ma niekto podobnu skusenost? :(
Ahojte baby kto mi vie poradit alebo pomoct ktore mlieko je lepsie aj zlozenim?France Lait alebo Sunar original.Sunar mne osobne volako smrdi ako susene mlieko...co nutrilon nesmrdi.Nutrilon zvolim v krajnej nudzi lebo je najdrahsi a skoro vsetky maminy tu pisu ze zapeka...Maly ide mat 7 mesiacov zatial je plne kojeny+zelenina+ovocie na veceru griska so sunaru.Zatial nemame ziadny problem len drobec nevie pit z flasky 😀 a pomaly by som ho chcela naucit na UM.Povedala som si ze kojim max. do 1 roka (keby sa podarilo este hlavne cez leto lebo mlieko mi pomali dochadza neodstriekam skoro nic iba ak by som nekojila 12h tak potom sa mi prsia naleju).Poradite???Na zaciatku sme zacinali na BEBE lebo sme mali problem s papanim ale beba nic moc. 😖
@mizu89 ahoj my konkrétne so Sunarom sme mali príšerné skúsenosti, keď ho mala prvý krát do desiatich minút ho vyvrátila, ale tak príšerne, že podobné vracanie som dovtedy videla len v paródiách filmov ....Sunar doporučila doktorka a ešte, že to máme vydržať, vraj si zvykne....po troch dňoch bolestí a trápenia som sa na ňu vykašľala a kúpila FL na doporučenie manželovej sesterky, čo na ňom odchovala tri kočky a odvtedy pohoda, malej to chutí, ja sa teším z ceny...keď je v Kauflande akcia kúpiš ho za 5 eur....už si frčíme na trojke FL, chutí aj vonia ako vanilkové mliečko a malá je v dokonalej pohode 🙂
Ahoj chcela som sa spýtať či náhodou niekto nemá skúsenosti s francúzskym mliekom antireflukcnym AR,lebo sme skúšali a neako sa nám to nechce zahustit a je to vlastne zahustene mlieko ďakujem
My sme zacali s nutrilon ale maly sa nemohol vykakat kvical mi na zive raty tak som zmenila na francuza a po3 dnoch som mala spokojne babetko,takze ked bude druhe tak urcite francuz
My 🙂
Tak my sme mali pri nutrilone ten istý problém, prešli sme na nemecké DMkové Babylove a problém vyriešený!