France Lait Premium Comfort 1 - skúsenosti

karolinka1991
14. júl 2016

Ahojte maminky,

mate, prosim, niektora skusenost s tymto typom mliecka? Zatial sme na "obycajnom" France Lait 1 (malicka ma mesiac),no kvoli bolestiam bruska zvazujem toto Premium Comfort,len neviem,ci je to dobra volba.Neboli ste niektora v podobnej situacii? (Nutrilon nam nerobil dobre a nechcem moc skusat na malickej v takomto skorom veku dalsie mliecka.)

Za kazdu skusenost ci postreh dakujem 🙂

dzulli1980
14. júl 2016

@karolinka1991 My sme boli na Nutrilone - divočina, neustále pučenie, prdíky žiadne, stolica žiadna, jedným slovom trápenie ... prešli sme na Hami 0 - maličkej chutí, žiadne pučenie, bruško nebolí, prdíky fungujú aj sa pekne rozkakala.

karolinka1991
autor
14. júl 2016

@dzulli1980 dakujem pekne za tip 🙂

gabona1
15. júl 2016

Ahoj, my sme poskúšali viaceré mliečka, nič nechcel, všetko vypľúval. Bola som dosť zúfalá. Nakoniec mi susedka dala trošku ich mliečka, že nech vyskúšame a to mu zachutilo. Máme amilk bifido, sme spokojní, papáme, kakáme...od vtedy ako pije umelé mliečko mi aj spinká celú noc. Čomu sa ja veľmi teším, lebo pri kojení to bolo aj každé 2 hodiny.

janickacrazy
15. júl 2016

@karolinka1991 skor je daj urobiť testy na alergiu na mlieko, lebo čo som ja počula, tak toto mlieko si vačšinou chvália myslím to obyčajné France Lait a deti z neho nebolí bruško a Nutrilon ste mali aký? obyčajný či Nutrilon HA? Moj malý jediné mlieko, ktoré strávi bez problému je Nutrilon HA, ale zase na druhej strane každému bábatku sadne iné mliečko, takže čo jednému vadí, to druhému može vyhovovať.

karolinka1991
autor
21. júl 2016

Dakujem pekne za vsetky rady/tipy...nakoniec sme mliecko vyskusali, uz ho malicka pije niekolko dni a zda sa, ze zabralo - pekne kaka kazdy den bez krcov, tak pevne dufam, ze jej to vydrzi 🙂

autumn11
1. aug 2016

my sme si prešli peripetiami s kakaním, kým sme našli to pravé mliečko pre nás. Malý mal zápchu a nevedel sa poriadne vykakať. Potom sme skúsili amilk bifido a po nejakom týždni sa to postupne upravilo a malý bol spokojný.

vanesanova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinka1991
autor
12. nov 2017

Ahojte,ak by ste mali zaujem,mam 2 neotvorene balenia France Lait Premium Comfort 2 (6-12m) - nam sa viac osvedcilo ako obycajne France Lait,lebo dcerka mala stale bolesti bruska,vyskusali sme aj ine,ale toto jej sadlo najviac. Pred mesiacom sme presli na kravske a 2 neotvorene balenia nam zostali. Predam vyhodne alebo vymenim za nieco,co by sa mi zislo. Paa