France lait 1 vs France lait premium comfort

leila_b
12. máj 2019

Ahojte maminy, neviete mi prosím povedať rozdiel a ktoré je z nich lepšie? Ja som mala z pôrodnice Nutrilon HA ale zdalo sa mi, že malemu nerobí dobre, strašne plakal a bolelo ho bruško, tak som prešla na FL1, zatiaľ ho mame pár dni. Chcela by som vedieť, či nie je lepšie na bruško to premium, keďže mame koliky :(. Alebo ešte skúsiť Kendamil, na to som počula tiež veľmi dobre recenzie, len sa bojím zase striedať.

fusy
12. máj 2019

Ahoj, kazdemu dietatku vyhovuje ine mliecko. Nasej sadlo France lait 1,2,3. Po Nutrilone
sa nevedela vykakat a vyprdiet a tiez plakala - bolelo ju brusko. Po Bebe velmi grcala.
Skusila som aj France lait premium comfort, ale vratili sa jej koliky, tak som jej znovu
davala obycajne France lait. Pije ho dodnes - ma 2,5 roka a chuti jej.
Este zo zaciatku som aj davala Espumisan kvapky na vyprdenie a Coliprev na travenie.
Par mesiacov.
Drzim palce🙂

jarca1111
13. máj 2019

@leila_b ak sadne FL tak ostan na nom, aj ked kendamil je uplne top zlozenim 🙂 my sme ho pili no bohuzial mame intoleranciu laktozy... ale napr. baby love bio ma podobne zlozenie ako kendamil

simona92101
16. máj 2019

Ahojte,tiez mame podobny problem,v porodnici davali sunar HA,doktorka osporucila Nutrilon obyc-zapekal a bola vyhadzana na tvaricke.dali sme Nutrilon HA-5 dni nekakala a mala kricala od bolesti a pucila sa, skusili sme antikolikovy-este horsie..skusili sme FL premium-mala stale hladna a mlieko brutal penilo a dokonca sa z neho vyhadzala a mala zelenu stolicu..v lekarni odporucili sunar premium,vnoci po nom pekne spi ale cez den katastrofa,nepokojna,nonstop na rukach,zelena stolica a nemoze si odprdkat...tiez uz neviem co dalej..

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 kolko mesiacov mate?

simona92101
16. máj 2019

@jarca1111 teraz ma 7 tyzdnov,mojho mliecka mam cez den malicko,to ma skor ako dezert alebo od smadu..uz som zufala,vecer ked sa vykaka za velkeho kriku tak okupem-tepla voda jej robi dobre,pomasirujem,pocvicime,dam flasku UM a spi aj 6 h v kuse,zobudi sa okolo 2-3 rano,nakojim a spinka este tak do 5 rana,znova nakojim,spi tak hodinku a potom nonstop plac,krutenie,vystiera nozicky,nepomaha cvicenie masirovanie ani kvapky espumisan ci baby calm.ked sa aj trosku na prsu ukludni,tak po chvili sa vrti,tlaci az je cervena,ale prdiky idu malicko..doktorka mi velmi nepomohla,tvrdi ze mame vydrzat,ale nemozem sa pozerat na to ako trpi

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 kup bebu bezlaktozovu... malym babatkam robi niekedy laktoza problem... aj my ho pijeme a od kedy ho pijeme mame po probleme... alebo ak nechces menit mlieko tak skus kvapky coliprev- oni roztiepia tu laktozu..

simona92101
16. máj 2019

V lekarni nam odporucili Sunar premium,chuti jej,spi dobre po nom,ale brusko boli stale,opat zelena stolica raz za den s krikom. Kupila som sab simplex kvapky(po nich si poprdkala) a aj tie coliprev(tie som jej este nedala)mozem jej to kombinovat? Sunar ma treti den,ale stale sa kruti cez den a je nepokojna. Ta beba by mala pomoct?

simona92101
16. máj 2019

Ak by mal niekto zaujem,mozem ponuknut nenacate balenie FL a FL premium načate

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 tak ak mas kolkprev tak skus dat do mliecka 12kvapiek a uvidis.. vydrz na nich aspon 3 dni a ked uvidis zlepsenievtsk prejdi na tu bebu bezlaktozovu

simona92101
16. máj 2019

Dala som teraz vecer do sunaru tak som zvedava..vnoci byva kludna,vsetko zacne az rano 🙁

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 no to aj nas v noci bol kludny a cez den plac.. po jednom dni by malo byt lepsie .. ak ani to nezabere tak cakat do 3 mesiacov a prejde to snad

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 a este ked tak kup infacol ten je na bolest bruska a vitamin D aky berete?

simona92101
16. máj 2019

Ked vnoci kojim,mam jej to dat na lyzicku do pusiny?

simona92101
16. máj 2019

Infacol mi povedali v lekarni ze uz sa nevyraba.devit mi dala doktorka.probiotika biogaia do ranneho mlieka davam

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 skus infant dophilus probiotika.. su lepsie ako bio gaia..a ano na lizicke alebo rovno do ust nakvapkat.. a inak ked zdvihnes babo tak si negrgne zase ? teda ked sa napapa tak dat odgrgnut a potom ked das lahnut napr na 15 min a zase dvihnes tak ci negrge

simona92101
16. máj 2019

No mame obcas problem s odgrgnutim,niekedy si az po hodine odgrgne.z mojho mlieka negrga vobec

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 a mliecko jej nevybehuje ked spi ? ze teda pocujes jak prehltava

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 este ma napadlo ked mate problem s grganim skus homeopatika gastrocynesine.. su neskodne.. staci polka tabletky alebo celu 4 min. pred papanim.. my sme ich brali tiez

simona92101
16. máj 2019

Obcas pocujem ako mlaska zo spanku,alebo ako keby hìka,ale nevygrcava

simona92101
16. máj 2019

Inak v noci,ak by som ju dala odgrgnut tak sa vzdy rozjeduje,preberie a uspavaci ptoces ide odznova.vzdy ju dam teda len na bok spinkat.inak dnes je asi najhorsi den zo vsetkych,cely den plač a pučenie,tlaci a nic,z tychvkvapiek aspon poprdkala ale nekakala dnes

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 a brusko ma tvrde nafuknute?

simona92101
16. máj 2019

Nema,masirujem pri kazdom prebaleni,cvicime,nosime

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 tak skus tie kvapky.. pripadne tie homeopatika.. ak nepomoze nic tak len cakat.. my mame 5 mesiacov a pucime sa stale 😀 ale uz aspon nemame krce ako pred tym

simona92101
16. máj 2019

A tie infant probiotika su teda lepsie?

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 ano 🙂 bio gaia je len taky reklamny tah .. a ked nie tak este probio fix imun- tie su bez laktozy

simona92101
16. máj 2019

Mne sa zda ze odkedy davam probiotika a ten Devit tak je to horsie a horsie.je to mozne ze ju to zapeka?

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 a ako casto kaka? stolica je tuha alebo riedka? moze byt problem aj v tom... skus vysadit uplne vsetko co davas do mlieka.. okrem toho coliprevu.. vyckat aspon tyzden.. a skus pozriet na balonixmed syrup na koliky... kamoska ho davala malej a bola kludnejsia.. no nam nepomohlo ani to

simona92101
16. máj 2019

Kaka raz za den odkedy sme presli z Nutrilonu na ine mlieko.ale az vecer po kupeli a cviceni a vsetkych moznych kvapkach.stolica riedka,zlta zo zaciatku,teraz po 2 dni zelena.dneska este nekakala...a mame teda cirkus vecerny,nareky a bolesti bruska..akurat citam v inych diskusiach ze z toho vit.D su bolesti bruska,aj z Vigantolu aj z Devitu..

jarca1111
16. máj 2019

@simona92101 z vigantolu to vie ale z devitu neviem ze ako 🙂 skus baby d od jamienson.. my berieme ten... a zelena stolica je ok , to aj my mame... ach tie deti, clovek nevie co im je a ako pomoct..fakt skus vydrzat na tych coliprevkach a ked ani to tak ti viem poslat mlieko co je bez bielkoviny kravskej a laktozy.. z toho uz by nemalo boliet brucho v ziadnom pripade.. len mlieko je na predpis.. bez predpisu stoji 70€

simona92101
16. máj 2019

No parada..to su ceny teda..ja vydrzim len malinkej je mi luto strasne krici od bolesti..