Mamicky prosim poradte nejaku overenu flasu(nie sklenenu)pre 18 mesacnu dcerku na umele mliecko.doteraz sme mali stale avent ale rychlo sa nicia vyvaranim.chcem zmenu.dakujem.
A cez ten poharil s tou nasadkou, by jej to neslo?
@marlenkac Pije este z klasickej vlase s cumlom? lebo Avent je "pojem". 18 mesacne sa uz da v pohode naucit pis z normalneho pohaza. Ak nie, tak skus, ako pise
@xeonela , ten pohar na ucenie. Nie s cucakom, normalny pohar, kde je otvor prekryty. Ma ho aj Avent. Cim dlhsie jej bdues davat flasu, tym to bude horsie s ucenim. Pomalicky skusaj, ona sa nauci.
@marlenkac potom odporucam Pacific Baby. Termoskova nerezova antibakterialna flaska s 3 nasadkami. My sme ju pouzivali 2 roky od cumla, nasadky az po slamku. Vyhoda je ze v nej tekutina ostane v zime dlho tepla ci v lete studena. Predava sa s.cumlom a ostatne nasadky sa dokupuju
https://www.feedo.sk/znacky/pacific-baby/
Pani sa pýtala na fľašku nie nato ako ma malé pit. Je jasné že 18mes už vie pit aj z pohárika ale niektoré detičky mlieko inak ako zo svojej fľašky nevypiju, je to pre nich taky relax v posteli. Však ani to nebude trvať večne a ak ma tu fľašku len na ranné a večerné mliečko nieje to katastrofa. Malý ma pomaly tri a ráno by mlieko inak nevypil z pohára isto nie to skôr prestane to mlieko pit inak ostatné pije iba z obyčajného pohára. Tiež máme avent ale ozaj často kupujem. Mne sa páčia ešte Nuk sú také mohutnejsie a dobre sa držia.
@marlenkac ako sa ti znicila fľaška po vyvarani ? Ja používam tie isté fľaše po synovi a už to budú teda 3 roky používania a dennodenneho sterilizovania a nič im nieje ...v každom.pripade takto ti teda dopadne každá fľaša plastová bez ohľadu na značku...ešte mám aj Tommy tippe či niekam tak ale tie nepoužívam už 🙂
Moji budu mat 2 roky, mlieko piju rano a pred spanim z avent flase s cumlom. Rovnako aj v noci este piju 1x mlieko. Cez den piju vodu alebo caj z klasickeho pohara, dokonca bez mojej pomoci a neobleju sa😉
Máme veľmi dobré fľaše na pitie mlieka v ružovej alebo modrej farbe s štandardným cumlíkom alebo so širokým otvorom.
Podrobnejšie informácie nájdete v našom eshope: www.fortunashop.sk.
@marlenkac ak vie pit cez vacsi otvor odporucam zn. Nalgene