Maminy papame od 4 mesiacov nutrilon, treraz ma mala 14 mesiacov, a skusame prejst na babylove, su na nho chvali, a je o dost lacnejsie. Len ho moc nepoznam, papame 3, to je od 10 mesiacov, a dalsie uz potom nie je? to je napriklad aj pre 2 rocne dieta? negrckaju vam z neho, ste s nim spokojne? Dakujem 🙂
@nikolet_89
@jul11 a zasyti na celu noc, mne sa zda, ze malej to nejako nestaci, zarabate tych 210 ml?
my mame tiez trojku babylove a sme spokojny, moj vydrula 240 ml, teraz ma 16 mesiacov.
Nas syncek bol na hiipku ,teraz treti den skusame babylove 3 a tiez zatial vpohode 😉
ahoj, pokial viem je uz len Babylove teda od 10. mesiacov, nas maly ho pije odvtedy ma teraz 2,5 roka a stale si ho rad da. my stiedame s kozim mliekom, ale co sa tyka sytosti, maly to nerozlisuje.
@andrea561 ahoj vies co neviem ake mas ty dieta, ale moju malu nezasyti na celu noc ziadne mlieko respektive nie UM, ja uz od 9 mesiaca davam dcerke na noc klasicke plnotucne mlieko, pretoze po UM my bola uz po 3 hodinach hore, ked som jej dala klasicke mlieko tak po 5-6 hodinach tak ci tak mi za noc vypije 330ml flasu a je jedno ci jej dam don krupicu, alebo nie
@andrea561 to by som teda nepovedala navyse je to BIO mlieko
@andrea561 mlieka musia splnat prisne kriteria. Ked si precitas zlozenie na krabici, tak je identicke ako napríklad u nutrilonu. hlasky typu jedna pani povedala milujem. Vsetky mlieka na nasom trhu su v podstate rovnake, ale nutrilon a beba su znacka a lider na trhu a platis vela za reklamu, ostatne firmy potom od nich kopiruju zlozenia ale kedze babylove je interna znacka dm, tak platis za tovar a nie za reklamu.
@nikolet_89
@jul11
@demeterka
len som chcela pocut aj vas nazor, tiez si myslim, ze to tak nie je, lebo ked som ho kupovala porozvnavala som zlozenie s nutrilonom 🙂
@andrea561 vsetky detske formuly sa vyrabaju z kravskeho mlieka, ale podla vseobecne platnych standardov v EU, sa upravuju napr. energeticka hodnota, pomer bielkovin a pod...aby sa mlieko co najvia podobalo materskemu a zaroven podla veku co dieta potrebuje. takze vsetky mlieka okrem sojoveho su z kravskeho 🙂
@andrea561 ahoj presne ako pises dalsie uz nieje my ho pijeme od 13 mesiacov tiez sme presli z nutrilonu a malej nerobi ziadne problemy sme spokojny 🙂