Ahoojte mamicky kolko zvykli vypit vase 2 mesacne deticky umeleho mlieko? Moja dcerka mala 15teho 2 mesiace a stale vypije len 60-80ml kazde 3 hodiny v noci nie tak casto...pribera vsetko pekne aj cika vsetko len my to dojde strasne malo na 2 mesiacne babo tolkl vypit je to oka ? Ci akk ste to mali vy? Dakujeem😊
@miriam7979 je to úplne v poriadku. Môj malý tiež tak pil a doktorka ma tlačila do toho, nech pije viac... Tak som to robila tak, že keď som videla, že vypilo všetko, začala som robiť vždy o 30ml viac, s tým, že som robila pauzy medzitým, dala som odgrgnut a pokračovali sme v pití... vylievala som zvyšok, až postupne vypil malý viac a viac... Ale ty s tým, koľko zvládne bábätko vypiť naraz nespravíš nič, len treba ponúkať 😊
Ahoj vobec to nie je malo, mne maly v tom veku pil max60...okolo 3 mesiacov 90 aj to nie vzdy, teraz ma 8 takmer 9 mesiacov a viac ako 120 mi nevypije samozrejme ze ma uz prikrm ale on na mlieko nikdy nebol zjedol kolko chccel a koniec
Môj má polroka a pil doteraz 90ml každé 3hodiny. Zvyšujeme mu teraz na 120, a pekne priberá.
ak dieťa pekne priberá tak nemáš čo riešiť...
môže sa ti stať, že bábo sa ti dovracia keď ho budeš nútiť viac piť ako zvládne...😉
@miriam7979 Ahoj, je to v pohode drobec si zoberie koľko mu chutí 🙂