Ahojte...ma niekto skusenosti s problemom ako ja? Mam 2 mesacnu dcerku ktora pije Nutrilon od 3 tyzdna lebo som nemala mlieko...krasne zacala pit davky od zaciatku...90 potom 120 na prvy sup bez problemov..potom zavala krasne 150 ako ma a teraz posledne dni velmi zaspava pri jedeni a nedopije ani polovicu...neda sa ani zobudit...a az vstane o hodinku dopije zvysok...a takto to je stale teraz...volala som lekarke dnes ci to je ok...vravela ze nieje to dobre ze dieta musi vypit pekne svoju davku..zajtra ideme k lekarke ale neviete mi poradit cim to moze byt?
@seliselka ak ti dieta pribera, vobec neries. Moja dcera tiez nikdy nepila podla tabuliek. Zavisi od velkosti zaludka a rychlosti metabolizmu . Tak ako dospeli aj kazde dieta to ma ine. Nebudes mu to predsa tlacit nasilu do krku. Tak ako sa hovori, ze dojcit na poziadanie, tak by som neobmedzovala ano pri UM. Hlavne prve 4 mesiace.
Ahoj, možno treba vyskúšať iné mliečko, ani mne syn nechcel piť nutrilon a amilk bifido vypil celú fľašu, niekedy je to aj o chuti. Za pokus to stojí. Držím palce.
@seliselka bolo by dobré skúsiť iné mliečko dcérka tiež nechcela piť vôbec nutrilon a bebu pije bez problémov 🙂
Ahoj moj syn tiez vypil max. polku z toho co by malo dieta pit. Vyskusala som asi vsetky znacky ,proste nie... Doktorka mi na to povedala akurat ,ze to musi vypit. Bol taky pavucik. Neskvor ked uz mohol aj prikrmy tak som ho rozjedla a to doslova. Moja mama vravi ze mam ist stopat husy 😀. Teraz ma tri roky a jedlo musim skryvat .
Dakujem vam velmi pekne baby! 🙂
Moja nikdy nevypila viac ako 120ml, aj to možno 2x, myslím, že zrovna okolo 2,5 ho začala odmietať úplne, vymenili sme značku, tá jej chutila viac, vypila možno 100 naraz a dosť, zase menej.... Ako kedy, veď ty tiež neješ podľa tabuliek a rovnaké množstvo každý deň... Pokiaľ priberá a je spokojná tak nerieš