Poradte nejaku dobru termosku v ktorej mi dlhsie vydrzi tepla voda cez noc na UM. Diky
@veronikamilan_00 ja mám obyčajnú za 5€ pol litrovku z pepca a ráno mám ešte teplú vodu takú na čajík akurát k raňajkám.
Ohrievačka je lepšie riešenie, mam to odskúšané pri troch detoch
Mala som uplne obycajnu nerezovu termosku 0.5l.. davala som vodu vrelu a vydrzala 12-18h este tepla na pitie a do rana takmer horuca... v druhej nadobe som mala prevarenu vychladenu vodu a miesala sok tepku so studenou na tu spravnu teplotu..
Uplne bezproblemov.
@kika1208 aka je to znacka
@veronikamilan_00 Thermos - 20 ... vcera večer som naliala okolo 21:00 a dnes okolo 20:00 som vyliala a voda bola este tepla
v kazdej ak...
najprv daj vriacu vodu na cca 10 min.
potom vylej a daj cerstvu vriacu vodu
@juliet86 tak to robim a qj tak mi nevydrzi v takej nerezovej obycajnej
@kika1208 nenasla som taku ani na nete 😕
@kika1208 kedy ste ju kupovala?
@veronikamilan_00 minuly tyzden
@veronikamilan_00 skuste vo velkom tescu urcite budu mat
@kika1208 skusim ďakujem pekne
@veronikamilan_00 dajte vediet ci ste kupili 🙂
@kika1208 dnes idem do tesca potom napíšem 🙂
@veronikamilan_00 oki 🙂
@kika1208 uz sme ju kupili v tescu ju mali. A ohrievate ju najprv horucou vodou ktoru po par minutach vylejete alebo hned nalejete horucu vodu dojcensku na UM?
@veronikamilan_00 hned nalievam horucu ktoru potom v noci chodim ochladzovať 😂
@kika1208 tak drzi teplu vodu ze ju treba ochladzovat 😄 ja dolejem k horucej studenu dojcensku troska
@veronikamilan_00 super 😁 som rada ze som pomohla 🙂
@luciaone práve preto som to takto riešila, žiadnu vodu ohrievať nemusíš, voda tam už zohriať bude. Nalejeme do fľašky toľko vody koľko treba, postavia do ohrievač ku a zapnes ju, ak sa dá regulovať tak na najnižšie, aby bolo voda akurát na pitie. Keď sa dieťa zobudí, dáš do toho iba mlieko a môže piť, trvá to pár sekúnd. Dieťa sa ti môže budiť rôzne a v termoske nevydrží teplota celú noc rovnaká.
@veronikamilan_00 tu som niečo našla https://www.modrykonik.sk/forum/zaciname-prikrmovat/termoska-v-ktorej-jedlo-vydrzi-teple-okolo-6-hodin/