Ahojte, do ktorého mesiaca pili vaše deti večer a v noci mliecko ? Cez deň mala vôbec mlieko nepije ale večer bez neho nezaspi a ešte vstane na mlieko aj 2x v noci. Tak chcem vedieť ako sú alebo boli natom vaši drobci.
rok a 7m,tak ako tvoja v noci. 🙂
mlieko ma 2x (1r), hned po zobudeni a pred spanim.. v noci mlieko nepije od 7m
Pokial si dieťa vyžaduje....zas ak by sa budilo kazhu hodinu tak je niekde inkde problém zalezi kolko mesiacov ma
Moja spala. Cca.do.5rana ale.zaa každý večer do noci.mala.silne koliky potom bolo obdobie ze mala raz mliecko okiko 2-3hod od 8hod vecera
Potom po roku kazde 3 hodiny to jej isli zubky ccq na 2r.
Teraz ka 3,5r ok a pije večer mlieko pred. Spankom kedze cez obed nespi uz a obcas v noci si pyta ked ju nieco prebudí alebo ma zly sen alebo je hladna ;) takze az tak.ma.tk neobmedzuje ale.kedze mame.problem s papanim
Dávala by som odvtedy do kedy by syn chel, ale sám sa "odstavil" z UM zo dňa na deň v 15 mes inak dovtedu pil pred spánkom (obed a večer) a niekedy aj nad ránom okolo 5-6, vyslovene to ale bolo posledné mesiace o zvyku mlieko =spánok. Ak by chcel pred spaním ďalej mlieko piť, kľudne by som mu dávala hoc aj 6 ročnému 🤷🏼♀️
Do 3mesiacov (um)
@beata_k Riadim sa, len ma to zaujíma. Príde mi to také zvláštne ze cez deň nechce vôbec a v noci si to tak žiada ze nevie bez toho znova zaspať
Že mesiaca... Do 3,5r 😅
Moj ma 21m, vecer este pije a pyta ho, v noci sa odstavil sam, ked mal 10m.
Starsi si pytal aj v noci este 2 rocny. Museli sme ho potom uz natvrdo stopnut, lebo taky naliaty sa stale pocikaval co nie je nic moc pri odplienkovavani. Stale si rad da pohar mlieka pred spanim, ma 4r.ale v noci uz nie.
Mladsi sam od seba prestal v noci pit mliecko ked mal okolo 10m. Rakze pije pred spanim a potom az rano. Ak sa v noci zobudi, chce len dudel alebo pritulit
Dcera pila umele mlieko rano, pred obednym spankom a pred nocnym az do 3 rokov 🙈 ale ona bola strasny jedak a aspon z toho mlieka nieco mala. A nie, jedenie sa nezlepsilo po vysadeni mlieka. A v noci uz nepila okolo roku.
Ja mám 2,5 ročného a aj teraz sa ešte niekedy zobudí,že chce mlieko 🙂
No tak moj syn pil mlieko pred spanim do 3 rokov. Hodinu pred tym mal aj normalnu veceru. Raz sa ale stalo, ze mliecko vygrckal lebo bol uz asi prejdený, tak odvtedy mlieko nepije. No a v noci sme mlieko zacali nahradzat cajom, ked sa nahodou prebudil ze je smadny, mal vtedy asi 2,5roka.
Nás 2,5 tiež stále mliekuje v noci 🤷
Dcéra 1 rok, pije mlieko v noci iba 1x cez deň vôbec.