Do akého veku ste dávali dieťatku umelé mlieko?

labajka
8. sep 2015

náš malý má rok a dva týždne a pije ho ráno a večer, medzitým pred obedným spánkom má kravské.......dakujem za vaše reakcie, pekný deň

nika_kika
8. sep 2015

Ahoj staršiemu som dávala UM do 13mesiacoch potom sme prešli už na kravské a teraz mladší bude mať čo chvíľa rok a už pije kravské mlieko , ale ja nekupujem krabicové ale to z toho automatu aj dr.mi odporučila radšej to 😉

siska53
8. sep 2015

Do cca 3rokov. Maly mlieko uolne zrusil asi 2m.pred 3.rokom,teraz obcas vypije v skolke. Ale on,kym mlieko pil castejsie vracaval. Bud hned po nom alebo na obed po polievke. Sam ho odmietol a aj to vracanie prestalo. Ale nic mu nezistili,gastro obehane.
Mala pila UM na striedacku obcas s kravskym nejak tiez do cca takeho veku,lenze pila coraz menej mlieka,tak dalsiu skatuku s UM som uz nekupila. Cize cca 2-3m.pred 3.rokom sme prestali s UM aj u nej. Mlieko obcas dostane,mavaju ho aj v skolke,jedava aj ine mliecne vyrobky.

lvandrealv
8. sep 2015

ma 3,5 roka a stale davam UM

cinkatko
8. sep 2015

Do 1,5 roku dceri a malemu do 13 mesicu. Doktorka mi sama rekla, ze moje deti prospivaji a ze uz klidne muzu dat kravske mleko.

jana_eyre
8. sep 2015

prvemu som davala asi do 3r a 3m - cize len teraz posledne mesiace pije kravske.. ani neviem preco - len som proste robila rovnako starsiemu aj mladsej.. ta ma teraz takmer dva a asi rok jej UM este budem davat..

3kolka
8. sep 2015

Do 12mes.dcére a do 12mes.synovi UM.

sutiakova
8. sep 2015

Náš bude mať 3,5 roka a stále frčíme na Nutrilone. Je to jeho večerný rituál pred spaním. Dokonca aj keby som mu ho zabudla dať, tak si ho sám vypýta. Uvidíme, do kedy mu to vydrží. 😀

katka708
8. sep 2015

do 18m len UM a domace kravske mal v kaši. od 18m dávam poobede 130ml kravského a ráno pije 100ml UM ale keď miniem teraz škatulu tak už nekúpim keďže pije len veľmi malé množstvo a máme doma kravy. Nebyť tých kráv tak mu UM dávam aj do 3r. trvanlivé ani od cudzej kravy by som mu tak skoro nedala 🙂

seahorse27
8. sep 2015

Do 3 rokov.

reni1512
8. sep 2015

my mame 2r/2m. este papame Sunar, krabicove len do varenia 🙂 potiahneme do 3r.takto

zabina27
8. sep 2015

my sme zacali od roka davat kravske z automatu, ale potom mal maly take obdobie, ze zle jedol, tak sme kupili aj UM, babylove, aby mal z neho aspon nejake vitaminy, teraz davame rano UM a vecer kravske

kotatko1232
8. sep 2015

Mi mame 2 rocky a 2 mesiace a uz iba krabickove 3,5%
A za celi den vypijeme 500 ml mliecka 😉

ankaja
8. sep 2015

do roka

kristinkahugo
8. sep 2015

Do roka cca. Potom nám lekárka povedala ze kludne kravské. Syn vypije aj liter denne ma 2a 8 mes. Ja davam polotucne nakolko tuk mu netreba lebo on je jedák a zje všetko.

katka1981
8. sep 2015

do 3 rokov Nutrilon

zuzka_1985
11. jan 2016

maly ma 2,5 a kazde rano pije 150ml mliecka Amilk. budeme davat minimalne do 3 rokov, resp. kym mu neprestane chutit