No caute, mam otazku. Dcera 2m predcasne nar 33tt.
Sme na um. Ked sme boli v nemocnici a to sme boli 3tyzdne tak to nerobila, az ked sme prisli domov.
Pokazde ked ju krmim tak pri cca polke mliecka alebo menej zacne tlacit šponovať sa a pritom pije mliecko. Robi to pri kazdom jednom krmeni aj v noci. Mame koliku. Neviem ci to moze byt tym. Berieme kvapky probiotika. Mame flasu antikolikovu , mliecko arkove. Skusali sme hocake polohy na rukach vo vyvysenej na posteli na boku, takze nekomfort pri piti to nebude. Len je to divne robi to neustale..
@katches69 skúsila by som častejšie odgrgavat počas kŕmenia a navštíviť pediatra, môže to byť aj niečo neurologické alebo len trávenie... Určite lepšie podebatovať s profesionalom ako nejakú blbosť zanedbať. Držím palce. A ešte mi napadá intolerancia na laktózu.
@layla123321 skusame, dam odgrgnut a potom dopit a niekedy to pomoze a niekedy nie, a ta intolerancia na laktozu to neviem teda, su aj mliecka bezlaktozove?
@layla123321 na neurologii sme boli a v poriadku ale o tomto som jej nepovedala zasa no ale poviem na ko lebo pride mi to divne
@katches69 áno, sú aj bezlaktozove alebo existujú kvapky, ktoré pomáhajú tráviť laktózu, napr ColiPrev
Neviem, či to môže mať súvis, ale tak spánku to tak u nás bolo, že lepšie Šimi spal, keď bol v perinke, že toľko nerozhadzoval rúčkami, nôžkami. Nemôže to byť aj v tomto prípade tak, že by ju niečo rozrušovalo napríklad?