Dieťatko ma 1,5 a nechce mi zo dňa na deň piť mlieko doteraz sme nemali žiadne problémy ale keď uvidi teraz flašku s mliekom tak place. Normálne mlieko tiež nechce samo iba s cerealiami. Aj keď papa už všetko to mliecko mu veľmi chyba je dosť nervózny od vtedy čo ho nepije. Neviem čo s tým? Poraďte mi prosím 🥺
@mou690 mlieko je pre teliatka...mi raz povedala kamaratka, ked som mala podobny problem a suhlasim s tym. Dieta vie samo, co mu nerobi dobre, aj ked si si Ty este mozno nic nevsimla. Moze mat nejaky mensi zapal v tele alebo intoleranciu, ktora by sa mu neskor mozno prejavila exemom, prip. nieco ine. Je to nasa prirodzena mudrost, s ktorou sa rodime a potom na nu "zabudame". Takze sa vobec nic neudeje, ked prestane pit mlieko. Pre Tvoj vacsi klud mozes mlieko nahradit kvalitnymi jogurtami, ak o to bude mat zaujem. Ak nie, vapnik, ktoreho tam aj tak nie je tak vela a bielkoviny mu mozes nahradit inymi potravinami.
Dietatu mlieko vobec nemusi chybat. Syn ma od narodenia alergiu na kravsku bielkovinu a zije aj bez mlieka 🙂
Tak a je to take dolezite, aby ho pil? Ja si pamatam zo skoly tu mliecnu desiatu... vsetci povinne. Raz ma to dokonca ucitelka nutila vypit, lebo vsak " tvoja mama to zaplatila" a skoncilo to grckou ... 🙄
Teraz mlieko nepijem a vobec mi to teda nechyba, nahradzam to ryzovym napojom... k cerealiam napr. A intolerancia na mlieko je jednou z najcastejsich potravinovych alergii.
@mou690 nemusi, ved uz konzumuje vsetko, das mu tvaroh, jogurt, syry, mak, mlieko nepotrebuje a zaroven to mozes vyuzit na to, aby si zrusila flasu.
@mou690 moja. Nechcela. Mlieko.len UM ked.v 2r sme prechádzali na kravské tak este rok som musela. Potajomky nalievat.do.flasky.....aj.teraz zabera aj napr
S vodou so.sirupom oklamem ju ze som. Jej dala.sirup a vypije cistu vodu🤣 uz je velke.dieta treba skúsiť povedať. Ze.co.ma rado ze.ste.do tej flasky dala.popripade inu.znacku nepisete.ci UM alebo obyčajne nechce