Dieťa s kolikou - prechod na umelé mlieko 2

kamoska_z_konika
6. jan 2023

Zdravím potrebujem poradiť. Mam kolikove babo a čaká ho prechod na UM 2ku? Teraz čítam, že sa pri prechode predpokladá zavedený druhý chod v strave dieťaťa pri tejto zmene. Ide mi o to, že sme mali problém rozchodiť prechod na mäso 3 dní dozadu tak jak mam zaviesť druhý chod? Pediatra mam takého, že nevie poradiť a povie, že dieťa má čas a nemám tlačiť na pilu..ale ved 1tku nemôže pit po 6 m či?
Dcérka má nutrilon comfort and colics a cez deň pýta často mlieko...zavedený mame obed prikrm
A druha vec je ze jej dávame espumisan a moja otázka dokedy jej ich vieme podávať?

marrydreamkas
6. jan 2023

@kamoska_z_konika ja som davala 1tku dlho, asi do 10mesiaca, praveze sa moze aj dlhsie davat, skor by bol problem skor prejst na 2tku, resp.dalsie skor ako sa odporuca

bajka16
6. jan 2023

Ty sa vôbec nemusíš riadiť podľa nejakých tabuliek. Riad sa podľa svojho dieťaťa. Pediater má pravdu netlač na pílu keď ma kolíky.

zuzuliatko18
6. jan 2023

Aj my sme dávali jednotku troška dlhšie, lebo na 2 ešte nebol pripravený (keď som chcela zmeniť, začali problémy s bruškom). Nie je kam sa ponáhľať.

zuzinka888
6. jan 2023

Kludne davaj 1 nic sa nestane. Daj babu cas nech si zvyka. Ono je to velka vec zaradit mu pevnu stravu- prikrmy- ved to vidis aj v plienke. 😂 Tu naozaj plati - Pomaly dalej zajdes - a hlavne bez placu.

x_mery_x
6. jan 2023

My sme davali dlho jednotku, lebo jedlo bolo unho nula bodov a jednotka je vyzivnejsia a sytejsia