Dieťa na umelom mlieku má problém vykakať sa

rokytovatimea
27. okt 2023

Dobrý deň sme čisto na UM . A náš malý sa nevie vôbec vykakať. Po troch dňoch mu už dáme rúrku nemá tvrdú stolicu normálnu redšiu ale strašne málo vykaka. Skúšali sme už kvapky kadejaké ale nič nepomohlo ... a nie neskakali sme po 2 dňoch... dlhodobo sme skúšali... teraz máme Bebu comfort mali sme aj HIP ale tam zas kakal každé dva dni ale strašne veľa a pučil sa ... tak nám doktor povedal ze mame ísť naspäť na Bebu že sa to upraví a nič... prosím poraďte za aké mliečko by bolo vhodné mu vymenit ... po torom je vaše bábätko spokojne a kaka... Ďakujem

lucia13022023
27. okt 2023

@rokytovatimea môj syn je po Bebe AR úplne v pohode, no do 4 mesiacov som dávala sabsimplex každý deň. Ale kakal sam, rurku som ani raz nepoužila. Ako začal jest prikrmy, už ani sabsimplex nepoužívame a ma už 8 mesiacov.
Je to veľmi individuálne, každému sadne niečo iné. Držím palce nech čím skôr nájdete spravme mliečko 🤞

aaadkaaa
27. okt 2023

Moja ma bebu supreme pro. Chcela som prejst na comfort, ale tak ju zapekala,ze sme ostali na supreme

123miaa123
1. nov 2023

@rokytovatimea každé dieťa je iné a každému sadne niečo iné...ja som bola spokojná s Nutrilonom AR a pridávala som aj probiotiká probiofix prípadne biogaiu a občas espumisan. Stolica bola každý deň kašovita.