Môže mi maly 5 tyzdnovy chlapcek vypit v davkach 145ml 7x za den v prepocte je to liter mlieka ?ked mu dam menej tek place ze je hladny mame mlieko hipp maly ma pomali 5 kilov dakjem za odpoved
@mia_von_prag davam aj vodu aj cajik lebo stale nam z toho umeleho mlieka nekaka sam a doktorka nam furt tvrdi ze mame pockat este uz mu ho davame 3 tyzdne ze mame rurkovat rano a vecer s cim som moc neni stotoznena
@ivanita07 my sme tiež rurkovali asi 3 týždne a Dr nam odporučila zmenit hipp combiotic na hipp comfort. To je proti zapche a nafukovaniu. Pomohlo okamžite.
@mia_von_prag c v lekarni mi povedali ze to mlieko comfort ze konci ze ho nebudu mat uz
už si to nepamatam, ale vždy som sa riadila navodom na krabici mliečka a stačilo to
Na krabici od Hippu je uvedené, že môžeme dávať podľa potreby rovnako ako materské mlieko.
Inak orientačne platí, že dieťa by malo vypiť denne 150 - 180 ml na 1 kg jeho hmotnosti. Takže 5 kg dieťa môže vypiť okolo 900 ml denne. Nam poradila Dr dávať aj kojenecku vodu. Niekedy majú smäd a nie hlad