Prosím vás som z toho zmätená , malá je narodená 12.10.2023 papá Nutrilon AR momentálne 120ml ,kedy jej dávať už 150ml na krabici je napísane 4-5 ukonč. Mesiace kedy to bude ? Lebo keď hovorí tak druhý inak .
Neriad sa tym, co pisu tabulky, ale kolko vypije dieta
Nasa je narodena 16.10. A uz dlhsie pije 150 ml kazdych cca 4-4.5 hodiny. Niekedy vypije menej, vtedy pyta skor. Sledujem skor celkovo za den kolko spolu vypije.
12.2. ukončuje štvrtý mesiac, 13.2. začína piaty.
(Vtedy už budeš môcť začať skúšať aj prvé príkrmy, ak budeš chcieť a malá mať záujem).
Ale pri mlieku sa vôbec neriaď krabičkou a množstvom . Treba sa riadiť tým, koľko dieťa chce. Ak chce 120, tak 120. Ak je ešte hladné, tak rob už 150.
Môj má rok a nedokáže vypiť naraz viac ako 150, zväčša 120. Podľa krabičky by mal tuším 210 😑
Ale zato normálnu stravu zje ako dospelý 😁
Moja dcérka sa narodila 20.10. a už teraz papá bežne 150-180ml každé cca 4 hodiny, v noci prespí tých 7 hodín a hneď po prebudení dá tých 180ml. Niekedy jej ešte 30ml dorábam. Priberá tých 250gramov týždenne.
@danielittar a doplním, že papá Nutrilon profutura duo biotic. Sem tam sa vygrcká a potom pýta ešte viac
Kedy to bude? No ved vtedy ked jej uz zo 120 nebude stacit🤷🏻♀️ na to naozaj nepotrebujes nijaku tabulku ani nazory a rady ostatnych, len tvoje dieta, ktore ti samo da najavo, ze uz by rado dostalo viac (je nepokojne po dopiti davky, budi sa po 2 a menej hodinach resp. skor nez dovtedy…), u niekoho je to ked ma dieta 4m, u niekoho ked ma 6, na veku fakt nezalezi, ked dieta primerane prospieva a je spokojne.
12.02 ukončí štvrtý mesiac