Mamicky kolko vam vypiju vase trojmesacne babatka, ja môjmu odsavam, vypije 130 MM ale zda sa mi niekedy ze mu je to malo...ozvite sa aj mamičky, ktore davate UM... ďakujem
babatka maju v mlieku aj tektiny, tak cos a tyka tekutin, ci je to OK zistis podla pocikanych plienok, co sa tyka stravy, tak podla prirastku na hmotnosti. a aj zaroven podla toho,a ko je babatko spokojne, aj ked toto moze byt zdradne, ako u mojej dcery. ona bola nespokojna koli refluxu a kolikam.
Tak vieš je rozdiel 3 mesačne dieťa a 3 mesačne dieťa. Musíš brat v úvahu viac faktorov
Jedno mohlo má pôrodnú váhu 4100g a 52 cm a teraz váži 7 kg. To druhe mohlo mat pôrodnú váhu 2850g a 50cm a teraz váži 4,5 kg
Ak sa ti zdá že je hladný tak mu daj viac. Navyše v 3 mesiacoch mávajú deti rastový špurt a papáju odrazu oveľa viac
Ďakujem za odpovede ,
kazde dieta je ine. podla mna 130 nie je vela. moja dokazala vypit aj 180, ale dost nam grckala, tak som jej odsavala menej - okolo 160 no ona celkovo vela papala a potom bola riadna baculka.
kazde dieta aj inak rastie a ma teda aj inu potrebu mlieka, moja dcera do 1r rastla priemerne a enbola moc dlha, napr, synovec sa narodil vacsi a v 1r mal taku dlzku, co moja dcwera v 2r.