Dávate svojim bábätkám Sunar premium?

flartina
13. jan 2020

Ahojte, prosím vás dávate umelé mliečko Sunar?? Ste s ním spokojne?Viem ze ma každé bábätko pôsobí inak ale zvažujem zmenu a toto sa mi celkom paci len by som chcela nejaké recenzie. ďakujem a pekný deň 😊

snehulienka8
13. jan 2020

davame aj sunar a u nas vsetko ok

simona92101
13. jan 2020

@flartina treba vyskusat,kazdemu sadne ine.nasej nesadol,nemohla sa vykakat,zapekal.tak isto aj nutrilon.

dzejsik
13. jan 2020

@flartina máme od narodenia uz 9 mesiacov a je super , bez problemov

aksuram
13. jan 2020

@flartina každé bábo je iné a každému iné sadne. Pouzivali sme Sunar premium. Malú od tohto Sunaru zapekalo. Ale mal aj pozitívne účinky, mala som pocit, že to zloženie bolo naozaj nápomocné pri dozrievanie nervovej sústavy

katka2602
13. jan 2020

Dcéra ho nemohla a synovi sadol len Sunar. Nutrilon ho zapiekol, HiPP ho preháňal, Babylove vracal. Každé bábo je iné. Dcére sadol len Babylove. Treba skúsiť.

91diana91
25. feb 2020

@flartina my sme mali nazaciatku sunar premium ale nevedel z neho kakat a grckal mi z neho, inak mu chutil, museli sme zmeniť na sunar AR, teraz má nejaké kozne problémy tak mame Nutrilon HA. Mame 4 mesiace, Nutrilon mu chuti, kaka raz za deň z neho len je hladný skoro každé 2 hodiny 🤷‍♀️

essenceee
29. feb 2020

dávala som Sunar premium a všetko OK

h_petra
20. mar 2020

My sme dnes zacali so Sunarom Premium, prechadzali sme z mlieka pre predcasne narodene deti Pre BEBA discharge. Zatial spapal jednu davku, ale konecne po jedeni nevygrckal snad tretinu ako pri Pre BEBE.