Ahojte.
Chystám sa s malou do Chorvátska a potrebovala by som informáciu či sa tam dá Nutrilon kúpiť alebo ho musím niesť zo Slovenska. Ďakujem.
No len ideme na 2 tyzdne a moja mala je dost velky papkac mliecka 🙂. A mame protigrckaci ARko. Aj som hladala na Chorvatskych strankach a nic som nenasla. Lebo aj v Rakusku a Madarsku sa nevola Nutrilon.
radsej si ho zober so sebou vsak sa to urcite zmesti ja idem na dovolenku u nas do tatier a tiez si berem z domu kde by som zhanala v tatrach a to si vezmem urcite 2 mozno 3 skatule vsak auto to odnesie a ty mas este protigrckavy a ten nekupis hocikde u nas je tiez len v urcitych lekarnach 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 len pred par dnami som sa vratila s Holandska a tam ho dostanes vsade v obchode a dokonca skoro o polovicu lacnejsie. Ale to preto lebo to Holandsky vyrobok 🙂
nemáš ho na predpis lacnejší? Radšej zober odtialto... Aj my sme boli s malou ako 3 mesačnou v Chorvátsku a mala som z domu.. si neviem predstaviť tam hladať obchod s Nutrošom 🙂) A malá v pohode ten AR ? My sme museli prejsť na Nutriton 🙂 Ten znášala lepšie 🙂
@dzejna ahoj a kolko ti dava na predpis ja mam terraz anticolicove a mne dava na jeden predpis 5 mliek za tzyden spotrebujem tak 1a pol mliecka moja ma teraz skoro 3 mesiace a pije 120 ml a 4 odmerky tak to je tych 130 kazde 3 hodiny cez den v noci pije vecer o 19.00 potom o 0.00 a potom o 5.00 a potom kazde 3 hodinky
a ked sa mi minie tak si idem vypytat dalsi recept
@andrejka1974 na tyzden? ja to dostavam na mesiac. Ostatne co potrebujem tak dokupujem v plnej cene.
@dzejna
kopcim so starsich prispevkov
kisska ozaj dievcata, teraz ma napadlo, viete mi povedat, ci sa v Chorvatsku daju dostat detske kase a vyzivy od vyrobcov ako u nas? Predpokladam, ze Hame asi nie, ale Nutrilon, Hero/Sunar by tam mohli mat zastupenie... len mozno nie pod nasimi znackami... Aj v madarsku je napr. Nutrilon Milupa... alebo dobra chorvatska znacka kojeneckej stravy?
22. črc 2009 v 10:33 • 2 děti • Odpověz • To se mi líbí
radka.m. kisska-my jsme byli v lidlu v zadaru a schválně jsem tam koukala na dětskou výživu,měli tam nějakou svoji značku a ještě tam měli od nestle,přesnídávky,masozeleninové příkrmy i mléka,to mléko od nestlé-bifidus,takové to v plechovce vyšlo dokonce levněji než u nás,stálo tam 400g kolem 140kč,u nás stojí kolem 180kč
22. črc 2009 v 10:41 • 4 děti • Odpověz • To se mi líbí
celkovo si myslim, ze to nezaberie az tak vela miesta tie dve dozy nutrilonu ci ? 😉 radsej si vezmi od nas a nemusis potom zhanat . ale mylsim, ze v obchodoch ci lekarnach urcite budu mat zastupenie, aj ked mozno nie pod takym nazvom ako ho pozname u nas