Ahojte viem že je to hlúpa otázka ale sme na UM HiPP 1 a od ukončeného 6 mesiaca máme mať už HiPP 2 ale otázka je malý je narodený 13.12.2023 a teraz 13.6.2024 bude mať 6 mesiacov takže HiPP 2 môžme dávať od 13.6 alebo 13.7 ja si myslím že až 13.7. ale manžel sa somnou hada že už od 13.6. ?
Jun 🙂 ale c.1 je vyzivnejsie, takze kludne ked mesiac potiahnete je to len lepsie. Na dvojku sa prechadza, ked dietatko papa prikrmy a ziviny ziska z masa, zeleniny, atd.
Ale manzel ma pravdu 🙂
Ano, 13.6. je ukoncenie 6. mesiaca. Mliecko 2 sa nema podat detom do 6 mesiacov, je to tam aj napisane. Ale mliecko 1 nevadi ked bude pit dlhsie
13.12.23 zacal plynut 1. mesiac zivota. Takze ked cca 13.2. (pre lahsie pocitanie) dosiahlo dieta 1mesiac = cize ukoncilo 1. mesiac zivota, lebo zacal plynut 2hy mesiac zvita, atd.
Cize z toho vyplyva, ze v den ked dosiahne 6 mesiacov, mozete zacat pouzivat 2ku mlieko. Ak budes mat nacate, tak ho proste dominas, uz ci zacne 1-2 ci 3 dni hore dole, nic sa nestane.
@lenkakoc444
@blaazi
@basska_b
@elanor
Ďakujem vám žienky 😘👍😊 pekný večer.
@lenkakoc444
@blaazi
@basska_b
@elanor môžem sa spýtať ako máme dávkovať? Pretože teraz máme 180 ml vody a 6 odmeriek a má krabici je napísané 150ml 5odmeriek
180-6odmeriek
210-7 odmeriek podľa čoho mu to máme teda dávkovať?
Podľa toho ako uvidím koľko vládze vypiť?
das podla navodu na krabici c.2
Hej presne, podla apetítu by som davala...
Ak pise od ukonceneho, tak musi byt 6.mesiac ukonceny a teda od jula.
@user62056819 nie. 6ty mesiac je ukonceny v den ked dosiahne 6 mesiacov cize 13.6. A zaroven zacina plynut siedmy mesiac. Ved logicky je na svete 6 mesiacov takze ma ukonceny 6ty mesiac zivota.
Od ukončeného 6 mesiaca znamena .. ukončený 6m zaciatok 7m
Je to uplne jedno. Ked dominate 1 date 2.