Ahojte, chcela by som postupne rusit UM, na ktorom je maly od narodenia. Pije ho vacsinou uz len v noci, ak sa zobudi (nie kazdu noc). Mam ho nahradit obycajnym kravskym mliekom? Alebo ako ste postupovali vy? Vdaka
@hederamonstera plnotučné trvanlivé, len som ohriala. Neprevarala som nič. Ale v noci mi našťastie nepili od narodenia.
Pokial stale v noci pije mlieko, ostala by som na UM /kvoli vitaminom/.
Inak v tomto veku uz dieta vyslovene mlieko nepotrebuje, ak ma plnohodnotnu stravu.
Ak chces UM rusit tak v noci by som davala namiesto akehokolvek mlieka uz len vodu alebo nesladeny cajik. Maleho zubky ti podakuju. Cez den v pohode este aj UM do kase a pod. pripadne aj obycajne kravske.
@hederamonstera Tak malemu dietatu by som este dala UM. Ved ak to nie je kazdu noc, tak s tym prestane on sam. Nic mu rusit nemusis
@hederamonstera nikde nepíšeš vek malého
Hmm..a co tak znizovat davku? Skusal uz pit kravske? Chuti mu? A co len voda?
Pokial má dieťa viac ako rok, je na UM, dobre papá cez deň, v noci mliečko nepotrebuje, stačí vodička.
Moja už v roku nepila UM ani kravské
@hederamonstera ja som UM musela zrusit cielene, syna cakalo vysetrenie v umelom spanku musel byt od vecera nalacno.
Tak som par dni pred postupne riedila mlieko, az nakoniec dostal len cistu vodu.
Klasicke mlieko vtedy vobec nechcel. A vtedy som mu celkovo uspesne zrusila UM.
Klasicke mlieko mu vtedy nechutilo, to mi zacal pit az 5rocny. (mal ine mliecne vyrobky medzi tym)
Ma 14 mesiacov. Cez den papa od ranajok po veceru, uz vsetko. Um cez den nepije, obcas, ked to casovo nevyjde s vecerou, tak dostane pred spanim UM. Mlieko aj mliecne vyrobky velmi lubi. Ale tiez mi pride, ze UM je lepsie zhladiska vyzivy ako ciste mlieko. Len rozmyslam, ze ci skusim mu dat v noci len vodu/nesladeny caj a ci zaspi alebo potrebuje to mlieko. Uz bolo par noci, ze sa zobudil az rano a v noci nepotreboval nic.
@hederamonstera žiadne trvanlivé, SABI 5-dnove mlieko
@magda15 aby si v noci oddychlo travenie. Moj neprespi celu noc. Raz za noc sa zobudi a nezaspi dokym nevypije mlieko.
pokial sa v noci budi a chcem mlieko ja by som ho nezrusila, nas maly ma necele dva roky a v noci stale pije sunar
ak je dieta v noci hladne tak by som mu to mlieko stale davala