Cenovo dostupné umelé mlieko 2

20. apr 2023

Maminky vedeli by ste mi poradiť cenovo dostupné UM 2, ktoré sedelo vašim bábätkam aj keď mali slabý reflux?

autor
20. apr 2023

Sedelo im napr Babylove mliečko?

dzejsik
20. apr 2023

myslím, že toto musíš len vyskúšať na svojom dieťatku, každému sedí niečo iné, ak po ňom nebude mať problémy, tak pri ňom ostanete ... my sme mali Sunar Complex, nie je najlacnejší ani najdrahší, ale často sa naň dá v Tescu zľava vychytať ...
skúsiť môžeš aj mlieko France Lait, tiež nie je drahé a veľa maminiek ho obľubuje pre deti

darijja
20. apr 2023

Ked ma reflus skus poprosit pediatricku nech vam predpisuje....nam nasa dava na predpis beba sensitive

anjelicek26
20. apr 2023

Babylove co sa tyka kvality vzdy velmi dobre obstalo... kazdopadne ci mlieko sadne-nesadne je pokus-omyl kazde dieta ma ine travenie... a len ako tip... tu jednotku mlieko mozes davat aj dva-tri roky... ziadne "pokracujuce" mlieko nepotrebuje... materske je tiez take iste cely cas... od dvojky menia zlozenie, trojka je uz uplne srot co sa tyka pouzitych tukov, stiepenia bielkovin, arom atp... jednotku mozes davat dalej, len sa casom zmeni pomer - viac prikrmu, menej mlieka, to je normalne...

anjelikdianka
20. apr 2023

Mne pre dvojičky predpisuje Nutrilon AR teraz už 2.lekárka z gastro.Je to skoro zadarmo.Ak má bábätko reflux chodte na vyšetrenie a potom budete mať mliečko na predpis.
Alebo možeš skúsiť UM z DM a zahusťovať Nutritonom alebo kúpiť sirup Gastrotus.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz