Časté papanie umelého mlieka 4 mesačným bábom

micuchova
7. máj 2012

Maminky ako casto papaju vase deticky UM? Nasa mala sa strasne rozjedla, vobec neuznava nocny spanok, je schopna pytat aj v noci kazde tri hodinky, na krabici uvadzaju 5 porcii co my len v noci jeme 3x. Ak jej nedam, snazim sa ju ucicikat nejak inak, spusti plac, ktory sa vystupnuje do hysterie. mate s tym niekto skusenosti?

hoogy
7. máj 2012

@micuchova moj maly pil mlieko v noci este do 2 rokov.takze toto je normalne. a kolko ti toho mlieka vypije? ja som sa nejak moc neriadila tymi napismi na krabici.lebo on mi napriklad ako 5m vypil tak max 120ml.

micuchova
autor
7. máj 2012

V noci vypije tak 120ml, ale predtym v noci jedla tak 1-2x a spala aspon 4--5 hod v kuse, mne nevadi to vstavanie, ide mi o mnozstvo vypiteho mliecka. Papame 7-8x za 24 hod. tak 120 az 180ml, ako kedy

evka4
7. máj 2012

@micuchova udaje na krabici od UM su len orientacne a urcite neplatia celoplosne na kazde dieta. je to taky priemer, do ktoreho tvoje dieta ocividne nespada.
kebyze ho kojis, tak absolutne nevies a neriesis, kolko mlieka vypije. riad sa potrebami svojho dietata, urcite ho nenechaj hladne, ved je este take malicke.
nasa tiez nejedla podla tabulky na krabici, vo veku tvojej dcerky jedavala kazde tri hodiny (6x denne, v noci jedla raz) a ani vtedy ani teraz nedokaze vypit tie mnozstva, co tam uvadzaju...a je tu, ziva a zdrava 🙂

solinkarka
7. máj 2012

My mame tiez 4 mesiace a tiez v poslednej dobe pozorujem ze v noci pyta kazde 3hod.predtym bol aj 5hod bez papania v noci...

hoogy
7. máj 2012

@micuchova no ved to neni take strasne. myslim ze pre taketo deti sa rata uz s vacsim objemom na jedno vypitie.takze si to mala asi rozlozila. ked ste na UM tak za mesiac zacnete pomali aj prikrmy davat a zase bude menej toho mliecka. a pomali sa aj tie noci upravia. my sme skusali okolo 4m aj kasu davat,ae neosvedcilo sa nam to malemu to zatazilo zaludok takze bol este castejsie hore tak sme to nechali potom tak.

sirael
7. máj 2012

Vobec neries, co je pisane na krabici 🙂 Ako keby si pisala o mojej dcere 🙂 A este sa obe aj rovnako volaju 🙂 U nas je mliecko doteraz na dennom/nocnom poriadku. Pila by ho stale 🙂 Teraz, hlavne ked idu zubky, nepapa nic ine, iba mlieko 🙂 A vo veku tvojej malej, tiez papala velmi casto, ale uz ked bolo vela takychto noci, ze stale by len jedla, zacala som jej do mliecka pridavat jednu odmerku kase alebo krupice a zlepsilo sa to 🙂 Nenechaj ju zbytocne plakat, je este malinka a ked jej chuti, bud rada, ze ti papa 🙂 Ja doteraz hovorim, ze nasa Saska je totalny zavislak na mlieku 🙂