Bolesť bruška u mesačnej dcérky

michaelavikinka
22. júl 2020

Ahojte maminky idem si po radu mám mesačnú dcérku Pápa nutrilon a keď sa na Pápa tak ako keby mala kŕče začne plakať potom sa ukludni a znovu a v kuse sa puči ako keby kakala ale sa nevykaka.. A ako často takéto malé deti kakaju lebo moja napríklad dnes nekakala..spinka normálne môže to byť kolika alebo kvapky vigantol nemám s tým skúsenosť prvá dcérka to nemala... Viem že sú niektoré otázky blbe 😀 Prvé som mala pred 9 rokmi a ro bolo úplne iné ako teraz..Ďakujem za každú radu

dajana1983
22. júl 2020

@michaelavikinka aj môj drobec to má a to už má 4 mesiace 😣iba navečer po ôsmej hodine,to ani mliečko nedopije.Ale spinká väčšinou celú noc dakedy až do siedmej rána.On kaká denne aj 2 krát,chvalabohu zápchy sme nikdy neriesili ,ale poznám miminka čo lákajú každý tretí deň a sú v pohode...

rebeka_02
22. júl 2020

Môže to byť aj kvapkami, z vigantolu vraj niektoré detičky bolieva bruško...my máme od začiatku devit 🙂 a k tomu mpiecku, my sme boli tiež na obyčajnom nutrilone a v 3-tom mesiaci som menila na Hami, lebo malej potom ako keby skvrkalo v brušku z toho nutrilonu a úplne ho odmietala....kakala obden,

michaelavikinka
autor
22. júl 2020

@dajana1983 moja len cez deň to má a mlieko vypije v kuse nechá prázdnu fľašu..

dajana1983
22. júl 2020

@michaelavikinka skús sa lekárky opýtať čo si o tom myslí ,môže byť aj mlieckom aj tymi kvapkami

ivinkapink
22. júl 2020

podla mna to kludne mozu byt koliky...najlepsie sa poradit s doktorkou...aj ci odporuca zmenu mlieka, pozor na caste menenie mliecka, dietatku trva aj tyzden kym sa prisposobi novej znacke mlieka...

michaelavikinka
autor
22. júl 2020

@dajana1983 budem sa jej určité pýtať hneď zajtra...

michaelavikinka
autor
22. júl 2020

@ivinkapink no to viem že časté mene nie mlieka nie je dobre zato som jej dávala to čo aj v nemocnici... To by bolo prvý krát čo by sme vymenili... S kolikouu nemám skúsenosť prvá dcéra jedla francúzske a bolo súper..

ivinkapink
22. júl 2020

@michaelavikinka koliky su strasne, prva dcera ich mala...boli sme zufali, nic nezaberalo, ale jak prisli tak odisli...takze len cas...

manchester123
22. júl 2020

@michaelavikinka my sme mali presne tento istý problém, mne malý vôbec nekakal sám, pomáhali sme rektalnou rurkou, aby sa mu uľavilo. Skúšali sme rôzne kvapky, zmeny mlieka a nakoniec to bolo Vigantolom. Po vysadení sme prešli na Jamieson kvapky a bolo po probléme. Konečne začal kakat sám, žiadny plač, žiadne pucenie len spokojné bábätko. Skús vysadiť

michaelavikinka
autor
23. júl 2020

Takže zienky volala som doktorke tak mi povedala že mám kúpiť espumisan kvapky a davkovať 25 kvapiek do každého mlieka tak uvidíme.. Ale nie je to veľa 25 kvapiek?

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaelavikinka
autor
23. júl 2020

@pupavka89 aj ja som nie veľmi spokojná s tým že jej ho budem musieť dávať má mesiac aj niečo a už lieky ale vyskúšať musím aby jej bolo lepšie a vigantol ten som od včera vysadila tak uvidíme.. 😀dúfam že bude dobre

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaelavikinka
autor
23. júl 2020

Ok zienky ďakujem veľmi pekné za rady určité vyskusam aj nemožné aby moje princeznej bolo dobré😀

dajana1983
23. júl 2020

@michaelavikinka držím palce ☺️inak aj ja som skúšala espumisan,balonix,baby calm....poradili mi bio Gaja probiotiká,ktoré sú drahé a vraj nie každému aj pomôžu....vse som vysadila,prišlo mi moc na neho už hoci aj pchat ho všelijakými vitamínmi,aj dobrého veľa škodí...už čo to malo obsahuje tuším každé mliečko a to stačí...teraz má kolíky sem tam a nič nedávam,prejde to samé😉

michaelavikinka
autor
23. júl 2020

@dajana1983 ďakujem krásne😀a koľko kvapiek espumisanu ste dávali lebo mne doktorka povedala 25 kvapiek do každej flasky aj v letáku je tak al3 nie je to vela?

dajana1983
23. júl 2020

@michaelavikinka nemalo by,ono to nie je návykové....Ale ja som aj tak pre pokoj svojej duše dávala už neskôr tak po 15kvp😁no nám nepomohlo hoc švagriná s ním bola spokojná až do pol roka svojho malého.