Bezlaktózové umelé mlieko - skúsenosti

biust
26. aug 2020

Ahojte, maminky. Prosim Vas, mate skusenosti s bezlaktozovymi umelymi mliekami? Nasa trojmesacna mala pila doteraz Bebu, no pre traviace tazkosti nam bola nariadena bezlaktozova dieta na 2 tyzdne. Tak jej davam Bebu AL, aj sa zdalo, ze fajn, ale grcka ju, a ma po nej stolicu aj 5x denne, pred kazdym dalsim jedenim. Moze byt, ze telicko iba potrebuje cas, aby si na toto mlieko zvyklo? Pije ju 5. den. Alebo skusit ine bezlaktozove? Mate niekto skusenosti s Nutrilon Lactose Free? Dakujem! 🙂

stela1996
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
26. aug 2020

@biust to grckanie oze suvisiet s Bebou,a lebo aj s tym, ze ma eflux, ten je pomerne casty u babatiek.
a stolica, 5x za den,ved to je u amleho babatka normalne, kludne aj 8x za den moze mat. ma malinky konecnik, casto prijma stravu, ktora je riedka, lahko stravitelna a v konecniku nic neudrzi, lebo ma nevyvinute a volou neovladane zvierace.

julia204
26. aug 2020

@biust moj syn pil bezlaktozovy nutrilon 2roky kvoli alergii na laktozu a ziaden problem nemal, ine mlieko nam alergologicka neponukala len tento nutrilon

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
biust
autor
30. jún 2021

@sandra151 ahoj. No, z celeho grckania sa nakoniec vyvinul “iba obycajny reflux”, takze ziadna intolerancia sa nekonala. Pijeme Sunar comfort, ktory sme do cca 8 mesiaca zahustovali Nutritonom. Potom sme postupne stale menej zahustovali; od 9 mesiaca pije Sunar bez zahustenia a bez akychkolvek problemov.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
biust
autor
1. júl 2021

@sandra151 na zapekanie si pytaj od doktorky suplementy, ktore tu stolicu nebudu zapekat. Zapekanie sa da riesit. Mna na to tiez upozornili.