Bebilon

arletka5
13. dec 2012

je to vlastne nutrilon ale polsky a vyjde na 10e 800g da sa kupit v polsku v tescu alebo v biodorke male mu chuti a som snim velmi spokojna

alena16
13. dec 2012

Este som nepocula zeby znacky mali v roznych krajinach ine nazvy 😕

xlucia
13. dec 2012

@arletka5 viem o nom, ale kamosky s nim mali zle skusenosti. jedna to dala do labaku a nesedeli deklarovane hodnoty. co je polske alebo pre polsko ja radsej nechcem. babylove mlieko z DM neskusis?

cerez
13. dec 2012

Môj syn ho pije, len počet dávok na poľskom bebilone nesedí podľa nutrilonu. Poľské detičky tam musia hladovať. Takže som počet dávok upravila podľa nášho.

babajaga
13. dec 2012

@arletka5 to je reklama mliecka,alebo sa ponukas,ze ked tam pojdes,aj niekomu kupis 😉

arletka5
autor
17. dec 2012

bebilonik nam stale chuti a rastieme ako zvody 😀

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terina25
27. dec 2012

nerozumiem tejto téme.to robíš reklamu alebo chceš niekomu predať?alebo načo vlastne si založila túto tému?

aha,už chápem - registrácia december ...

dasenaa
2. jan 2013

Tiež som dnes kúpila BeBYLON-hlavne kôli cene,a bojím sa či je to mliečko ako má byť,tak zháňam info či je to ok.Však všetci vieme ako je to v PL...poradíte či ho mám vôbec otvoriť?tiež mi je divné prečo sa vo všetkých štátoch kde sa predáva nevolá rovnako.

dasenaa
2. jan 2013

@xlucia bolo tam niečo vyslovene zlé?myslím v tých výsledkoch z testov

pingu1
2. jan 2013

ja by som NIC polske do dietata nepchala... ja som raz takto nutrilon zamenila za rakusky uz neviem ako sa to vola, a dokina ma tak strasne sprdla, ze som sa hanbila jak pes

xlucia
2. jan 2013

@dasenaa neviem presne ktore nutricne hodnoty nesedeli, uz si to nepamatam, ale polske veci, to je bordel

xlucia
2. jan 2013

@pingu1 rakusky je ok.

ktore
2. jan 2013

@xlucia rakusky nutrilon je bebilon alebo aptamil?

dasenaa
3. jan 2013

@xlucia podľa mna to tam len balia,ved fa NUTRICIA by o renomé prisť nechcela.

xlucia
3. jan 2013

@dasenaa urcite to tam len nebalia. polske vyrobky su fuj. sarza pampersiek pre polsko je standardne o polovicu tensia ako pampers pre rakusanov.

baklik
3. jan 2013

ja osobne som porovnavala zlozku po zlozke Bebilon 1 a Nutrilon 1 a su zlozenim uplne rovnake. ked sme presli na dvojku, porovnavala som opat, ale uz tam boli rozdiely, takze sme skoncili s bebilon a kupujeme uz len nutrilon. inac, bebilon1 a nutrilon 1 - uplne rovnaka konzistencia, chut aj vsetko...

verronicka
4. jan 2013

@ktore ahoj, Nutrilon rakusky - Aptamil, polsky - Bebilon. madarsky - Milumil.

viktoriinocino
19. sep 2013

Do PL chodim na nakup spravidla kazdy tyzden . Ak ma niekto zaujem viem zaslat bebilon , pampers , huggies postou na dobierku . Oplati sa Vam to vsak pri odbere 2 a viacerych kusov tovaru , vzhladom na cenu dopravy . matejpitak@gmail.com

viktoriinocino
19. sep 2013

@pingu1 Jasne . Lebo rakusky alebo polsky nutrilon je zly . A my na SK mame vsetko super . Ja osobne dovazam bebilon aj plienky z PL na dalsi predaj a este sa mi nikto nestazoval . Preco by clovek neusetril ked moze ???? Jedina nevyhodna vec tohto je ze pada SK ekonomika . Ale ludia chodia predsa nakupovat do zahranicia aj ine veci . ROZHODNE s Vami draha pani nesuhlasim a ani s Vasou lekarkou

katuska571990
20. sep 2013

Ahoj chcela som vyskusat ten bebilon.kolko to asi stoji?ked to donasas z pl?a pampers mas tiez z pl alebo aj s rakusa a za aku cenu?dakujem