je to vlastne nutrilon ale polsky a vyjde na 10e 800g da sa kupit v polsku v tescu alebo v biodorke male mu chuti a som snim velmi spokojna
Môj syn ho pije, len počet dávok na poľskom bebilone nesedí podľa nutrilonu. Poľské detičky tam musia hladovať. Takže som počet dávok upravila podľa nášho.
bebilonik nam stale chuti a rastieme ako zvody 😀
nerozumiem tejto téme.to robíš reklamu alebo chceš niekomu predať?alebo načo vlastne si založila túto tému?
aha,už chápem - registrácia december ...
Tiež som dnes kúpila BeBYLON-hlavne kôli cene,a bojím sa či je to mliečko ako má byť,tak zháňam info či je to ok.Však všetci vieme ako je to v PL...poradíte či ho mám vôbec otvoriť?tiež mi je divné prečo sa vo všetkých štátoch kde sa predáva nevolá rovnako.
ja by som NIC polske do dietata nepchala... ja som raz takto nutrilon zamenila za rakusky uz neviem ako sa to vola, a dokina ma tak strasne sprdla, ze som sa hanbila jak pes
ja osobne som porovnavala zlozku po zlozke Bebilon 1 a Nutrilon 1 a su zlozenim uplne rovnake. ked sme presli na dvojku, porovnavala som opat, ale uz tam boli rozdiely, takze sme skoncili s bebilon a kupujeme uz len nutrilon. inac, bebilon1 a nutrilon 1 - uplne rovnaka konzistencia, chut aj vsetko...
@ktore ahoj, Nutrilon rakusky - Aptamil, polsky - Bebilon. madarsky - Milumil.
Do PL chodim na nakup spravidla kazdy tyzden . Ak ma niekto zaujem viem zaslat bebilon , pampers , huggies postou na dobierku . Oplati sa Vam to vsak pri odbere 2 a viacerych kusov tovaru , vzhladom na cenu dopravy . matejpitak@gmail.com
@pingu1 Jasne . Lebo rakusky alebo polsky nutrilon je zly . A my na SK mame vsetko super . Ja osobne dovazam bebilon aj plienky z PL na dalsi predaj a este sa mi nikto nestazoval . Preco by clovek neusetril ked moze ???? Jedina nevyhodna vec tohto je ze pada SK ekonomika . Ale ludia chodia predsa nakupovat do zahranicia aj ine veci . ROZHODNE s Vami draha pani nesuhlasim a ani s Vasou lekarkou
Ahoj chcela som vyskusat ten bebilon.kolko to asi stoji?ked to donasas z pl?a pampers mas tiez z pl alebo aj s rakusa a za aku cenu?dakujem
Este som nepocula zeby znacky mali v roznych krajinach ine nazvy 😕