Ahojte maminy, mohli by ste mi poradiť s ktorym mliečkom ste viac spokojné?
Ahoj.My sme používali obidve Bebu na začiatku. potom sme prešli na nutrilon ale náš malý veľmi mlieko nepije asi mu nechuti tak sme prešli na Hami že možno to mu bude chutit ale nič má 6,5 mesiaca a vypije mi iba 120 ml.a aj to len v noci.Takže ja si myslím že Beba je asi hustejšia ako Hami.Ale veľký rozdiel medzi tými mliekami moc nevidím.
Ahojte mamicky,
prepacte, ze sa Vam vkradam do temy, ale chcela by som Vas velmi pekne poprosit o pomoc s vyplnenim kratkeho dotazniku k mojej diplomovej praci, Zaberie Vam naozaj len 1-2 minutky a mne velmi pomoze.
Dakujem krasne a prajem vela radosti z Vasich deticiek 🙂
Vyplnit mozete na tejto adrese:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fo...
my sme pouzivali u sary nutrilo. kubkovi nechuti, tak mu davame sunar🙂. kazdy si vybral to, co mu chuti 🙂
mam znamu v lekarni - bebu mi neodporucala. Nazor pediatricky na bebu - ze sa z nej deti nalievaju, ze su take no nie tucne...ale.. Moja dcerka fungovala na hami - aj mieko aj kase a bez problemov.
hami od 8 mes do 2 a pol roka, preto tak dlho lebo okrem umelého mlieka nechcel iné, myslím krabicové. a to pil v noci aj 5 flias, pri druhom dietati ktoré čakáme v juli budem od 8 mes prechádzat hned na kravské
Ja som skor za Hami. Po BEBE niektore deticky maju ked vyrastu problemy.
@macamac - Beba je typicke mlieko pre slabo priberajuce deti. Pekne sa z nej pribera, az moc pekne, takze ak sa niekomu narodi 4kg babo, asi by som ho bebou nekrmila, lebo skonci v roku na 13kg... viem, ze z Beby zvykne zapekat a Hami ma strasne vela cukru v porovnani s inymi. Ale Hami sme nemali, Bebu tiez nie - lebo je prili zrnkovita - chutovo ok, ale inak nam nevyhovovala, bola to skor kasa, ale tak my sme skusali mlieka od 6 mesiacov vyssie (dodnes pije UM od s´6 mesiacov do roka)
@anjelicek26 aha. no to som ešte nepočula. malý sa narodil 4kg, vyrastal na bebe a bol vždy normál, by som povedala,že je chudý. ako-ťažký je dosť. ale len na váhe, postavu má normálnu-veď je v albume 😉
aj malá je na bebe a je "normálne" s váhou.
a ako chutí-no netuším 😀 mne to smrdí a nemám odvahu ochutnať 😀
@lesie0 nas maly papa Bebu, bolo to prve mlieko, co sme skusali a malemu chutilo, nemal ziadne zapekanie, neverim tomu, ze by sa z nej priberalo viac ako z inych mliek, nas maly taky tempom priberal aj z materskeho mlieka, nie je tucny, ma 13 kg, ale je zas dlhy - akurat nam zacina byt mala 86-tka. Ved ani dvom dospelym sa po zjedení toho istého neuložia tie isté kilečká. Kamoskina starsia dcera papala Bebu a mladsia Sunar, obe mi ale pridu dost chude, a ta co papala Bebu mala od ,,tucka" daleko.Je to o spalovani a od kedy maly lozil, stvornozkoval a chodil sa ta vaha uz nejako nehybe, co spapa aj vybeha...Ale zas aj Hami znacka je velmi dobra. Uvidis, ake mlieko babatku sadne, ci ho nebude z mlieka zapekat, prip. ci ho nebude vypluvat...
ja si myslim,že všetky UM su na rovnakej baze.. najskôr sme papali nutrilon, teraz ma bebu..a skušala som ich a podla mna chutia absolutne rovnako... aa tiež sa mi nezda,že by maly začal nejak viac priberať z beby...
Aj my sme na bebe od narodenia a teda moje dieta vobec nie je nejake tucne, praveze jej hovorime, ze je taky slizik, dlha a tenka. Stolicu ma kazdy den a normalnu.
@minie25 ale ty si napísala iné,ako anjeliček
"keď detičky vyrastú,majú problémy"
ja som chcela vedieť,aké problémy majú,keď vyrastú
anjelicek písala,že sa dávajú slabo prospievajúcim a majú zápchu z nej
čo teda v našom prípade neplatí. a nemám ani slabo prospievajúce deti, nie sú ani tlsté a nemali pri bebe ani zápchu.
takže fakt -mňa zaujíma, aké problémy ich podľa teba čakajú,ak vyrastú. čo si počula, resp. čítala, prípadne rada by som bola,keby si mi odporučila k tejto téme nejaký odborný článok 😉
si ma dosť vydesila
Od pol roka používame Hami 2, momentálne Hami 3 a som spokojná. Tak ako s mliekom, tak aj s ostatnými výrobkami značky Hami.
@lesie0 treba vyskusat a mala si sama vyberie, ak jej bude chutit beba, davaj bebu, ak nie, skus hami...ono v podstate su nutricne tie mlieka skoro rovnake...my sme najskor mali bebu, tu mi asi v styroch mesiacoch zacal vypluvat, tak sme presli na nutrilon, ten mu chutil tak dva mesiace a skoncili sme pri sunare, uz cez pol roka a stale mu chuti...ja som aj tie mlieka ochutnala 🙂 beba je hodne sladka, nutrilon je skor horky (pre mna najmenej chutny 😀) najpodobnejsi mlieku sa mi zda sunar, ale to je asi vec nazoru...babatka si same "povedia" co im chuti 😉
my sme mali Bebu HA. Boli sme spokojní. Z Nutrilonu sme nekakali. Hami tiež kamarátka chválila. treba skúsiť. 🙂
@lesie0 my užívame od 3mesiaca Hami, a teraz sme na Hami Hajaja, malá pije mlieko len v noci