Ahojte, moja malá má 15 dní, a deň a pol nekakala 😞 sme na UM (Beba supremepro 1), ja si odsávam mlieko a má ho 2x denne. Ja už som zúfalá, skúšali sme už asi všetko - cvičíme, masírujeme, na bruško dávame, Biogaia jej dávam a aj Espumisan L na odporučanie doktorky .. len ja už neviem ako jej pomôcť 😞 skúšali sme aj teplomer do zadočku viackrát a stále nič, rovnako nepomohla rektálna rúrka.. dávame jej aj vodu a feniklový čajík .. máme s tým problém asi týždeň, čo tam malo kaká, no teraz to najdlhšie čo nekakala .. máte nejaké rady ako jej pomôcť? Je to mliekom? Treba jej ho zmeniť ? Dr mi napísala nejaký nutrilon, ale ešte nech skúšame tie veci, co som popisala vyššie ..
@petkasaurus
@17alexis
Dnes som jej nasadila sabsimplex namiesto Espumisanu, tak uvidíme lebo nám rúrka nepomáha .. a mlieko sa zatiaľ bojím meniť .. uvidím ako kvapky zaberú a keď nie tak ozaj asi musím zmeniť na nutrilon :/
@17alexis ahoj, mozem sa spytat ako to kombinujete? Nam pomohli babycalm, ale aj tak som zvedava. Lekarnicka hovorila, ze raz dat napr. sabsimplex a obmienat, dalsi krat babycalm. Ja by som to dala aj naraz. Dakujem.
@petkasaurus ja davam uz iba babycalm, ale dr vravela, ze mozem dat aj babycalm aj sab simplex normalne spolu do flase lebo ide o rozne lieciva. Cize dala by som 10 kvapiek toho a 10 toho.
@innaa to aj mysme tak mali a veľmi objemné, plná plienka a ona ešte rozbalená dokázala ďalších 10 minút kakať 🤦🏼♀️ .. na gastro povedali, že to neni dobre .. skúšame zas ďalšie mlieko hypoalergenne .. teraz má stolicu ako plastelína a trápi sa .. ja už som maximálne zúfalá .. o grcaní ani nehovorím …
@daniela_p ahoj, mojej malej praveze toto robil nutrilon, nekakala aj 4 dni a presli sme na bebu.. My sme davali este sabsimplex, je silnejsi nez espumisan ale najviac zatiaľ zabrali babycalm kvapky.