Ahojte chcem sa opytať . Dcera ma stolicu niekedy tuhú niekedy vodavú po tejto bebe sensitive a zelenú je to normalne ?
A boli vaše deticky po tomto mliecku stale hladne ?
Ďakujem .
@nila0622 ale az take ako voda ?
@alexandra1805 ahoj mame rovnaký problém resp podobný, dcéra má po tomto mlieku vodnatu zelenú stolicu raz za 3 dni. Nepríde mi to ok. Ako ste s tým mliekom dopadli?
@mariac91 ahoj nakoniec mame asi alergiu na bielkovinu takze mame nutrilon allergy syneo
@alexandra1805 no pravdepodobne aj u nás bude taký problém. Vedela by si mi popísať príznaky u tvojho dietata? Ja už som s tou bebou nemohla ani deň tak som manžela poslala kúpiť sunar ÁR lebo mne sa zdalo že má aj skrytý reflux , no po tomto mlieku na ktorom je dnes , teraz večer totálna katastrofa, príznaky ešte horšie. Bruško ju boli plače nekľudna ešte mám pocit že aj ten reflux sa zhoršil nie zlepšil a to je ÁR mlieko
@mariac91 my sme mali aj ar mlieko a zapekalo ju z neho .lem som rurkovala pomahala pri kakani stale proste z bruskom problemy boli . Az nakoniec sme skoncili v nemocnici lebo 3 dni v stolici krv takze nam dali speci mlieko Najprv Neocate to bolo horke odmietala ho . Teraz mame nutrilon allergy syneo a musim zaklopat fajn zatial . My mame aj reflux stredneho stupňa takze do tohto mlieka davame aj zahustovadlo pretoze by mi to vygrcala . Ak mas esr3 nejake otazky kludne sa pytaj . Tiez som bola u zufala nevedelq som co dalej uz 🥴🥴
@alexandra1805 no u nás sú take mätúce tie príznaky stále keď už myslím že je mega zle tak potom v noci je to celkom fajn . Reflux má tiež preto som skusila sunar ÁR ale to bolo ešte horšie kolika strašný plač a vracialo sa jejcto mlieko ešte horšie ako pri tej Beba sensitive tak som na noc dala naspäť Beba sensitive a pekne zjedla aj spala. Tak nechápem . Predtým už aj na tej bebe bolo zle. Teraz noc bola dobrá aj deň sa zatiaľ vidí ako tak okey . Vy ste mali nonstop problém alebo boli aj dobre chvíľky? Na tej bebe má ale zelenú riedku stolicu až ako voda . Pričom pri tom sunare ÁR som si všimla že stolica sa upravovala už išla aj do žltej farby a nie vodnatej .len na tom sunare mala zas hroznú koliku a reflux. Čiže neviem čo robiť . Doktorka mi tiež predpísala už nutrilon allergy care a pre istotu mi kázala vybrať aj neocate keby mesadol nutrillon . Len mám teraz obavy či prejsť na ten nutrilon keďže tuto noc je na tej bebe spokojná. Neviem už čo robiť :/ bojím sa že na tom nutrilone to bude horšie . Nebolo vaše babo po tom nutrilone alergycsre viac hladné? Neodmietalo ho? . Sú koliky reflux a zelena vodnata stolica príznakmi abkm? Krv v stolici som zatiaľ nepozorovala ani spenenu stolicu čo čítam tak pri abkm býva. Tak neviem čo robiť. Objavila sa u vás krv v stolici hneď alebo až postupom času?
@mariac91 áno hlad ma väčší pri tomto mlieku a hned ho prijala ono neni take hnusne ako ten neocate .. . Pri tomto mlieku ma zelenu stolicu .aj pri tej sensitive mala zelenu . Pri arkovom nas zapekalo . Ano citala som ze zapekanie koliky su priznaky pri abkm . Mala 7 tyždnov ked sa to vsetko zacalo ta krv objavovat .
Ano, zelena stolica je normalna (kvoli zelezu), aj tie zmeny tuhe vs. riedke som pozorovala. Hlad urcite nie