Dobrý deň, 3mesacny syn začal piť mlieko Beba sensitiv na odporučenie doktorky, prvý týždeň fajn norma stolica ale teraz ma každý deň vodnatu zapachajucu stolicu a je unavený po hodinke a pol.. Mate skúsenosti?
@nature01 neboli bruško, ani kŕče nemá. Len taka škaredá stolica. Brali mu aj vzorku zo stolice tak uvidíme..
@simona1712 možnože bude brať aj nám, keď jej to poviem, ale keby mu nerobilo to mliečko dobre tak si myslím, že by nebol spokojný alebo by ho bolelo bruško a plakal by. Tá farba je vraj kvôli nadmernému množstvu železa, ktoré Beba obsahuje, ale ten zápach, no neviem.
@nature01 pre istotu nech aj Vám zoberú. Budete tiež spokojnejšia. Neplače kvôli brušku, práveže to mlieko mu asi aj pomohlo lebo mať strašne dlho kolíky.. A zrazu už niesu
@nature01 dobrý deň prosím vás ako ste dopadli s tou stllicou? Máme to isté vzorka ôk.
Ďakujem
@mary240187 všetko v poriadku, časom sa to samé upravilo podľa mňa, lebo už ten zápach nie je taký silný alebo si môj čuch nato zvykol 😀 Doktorka vravela, že hlavne aby to nebol kyslý zápach vtedy by bol problém.
@simona1712 ja tiež dokrmujem Bebou sensitive a takisto má tmavo zelenú zapachajucu stolicu. Ešte som nebola na poradni, aby som sa nato spýtala, ale zatiaľ mi známe, ktoré takisto dávali Bebu hovorili, že je to normálne, a keď nebolí bruško a priberá tak je to v poriadku.